Кметът на Перник за Нинова: Тя си живее в собствен свят, където си е самодостатъчна

22.12.2020 / 08:07 3

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър бТВ

Позицията на Корнелия Нинова по отношение на моите кметски решения за Перник не за първи път е неадекватна. Щеше да е новина, ако това е първата й неадекватна позиция. Нека да припомня, че в началато на годината тя се опитваше да черпи евтини дивиденти от водната криза, а тук в тази ситуация, в която се опитвам да оптимизирам общинските разходи за култура на града, адекватно щеше да е от нейна страна, ако се беше обадила да пита кмета си. Ако разбира се, още счита, че аз съм неин кмет. Най-малкото някой от членовете на ръководството можеха да си направят труда да разберат каква е ситуацията. Никой не ми се е обадил, нито на екипа ми.  

Това коментира кметът на Перник Станислав Владимиров. 

Корнелия Нинова си живее в някакъв си неин свят, където тя си е самодостатъчна. Този свят не е за много хора извън нейния тесен кръг. За съжаление се очертава една тенденция, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна една атака към президента, през нашата телевизия, към мен. Очертава се една подмяна на вота на избирателите, посочи той.

Дали съм заплаха за Корнелия Нинова или не, питайте нея. Аз искам да съм кмет и нямам други политически амбиции. Явно тя действително приема за заплаха фактори, които са смели и ярко се открояват на политическата сцена, коментира кметът на Перник.

С какво ще запомним БСП през последната една година - с това, че отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора, че излъчва несигурност и идейна безпътица. Ще я запомним с евтиния пиар, който Корнелия Нинова се опита да направи в ковид кризата с опити да бъде санитарка и с това, че уж някой случайно я снимал. Когато не си искрен, когато не си последователен много трудно можеш да убедиш хората, че си някаква алтернатива. Казвам го с най-голямо огорчение, посочи Владимиров.

Нямам намерение да напускам БСП. На някои хора може да им се иска, но това не стои в моето политическо бъдеще, категоричен е кметът.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 83998 | Одобрение: -892
Пак се обади един от тия с правилните мнения, другите са наведени. 
2
0
морето (преди 2 години)
Рейтинг: 2023 | Одобрение: 303
"Както винаги си казвал" като вожда си.Не можа ли да измислиш нещо свое?Ама като си наведен е завинаги.
1
8
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 61447 | Одобрение: -28448
Тоя попари надеждите на някой коментатори в сайта и потвърди това, което винаги съм казвал, в момента няма друга алтернатива освен ГЕРБ УхиленУхиленУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама