Кобрата удиви специалистите, устоял на удар с 450 кг

24.11.2014 / 12:24 6

Българският боксьор Кубрат Пулев продължава да удивява с представянето си на мача с Владимир Кличко, въпреки че беше нокаутиран в края на петия рунд на 15 ноември.
 
Специалистите в бокса са учудени от способността на Кобрата да понася тежки удари, пише „Билд“, цитирани от блиц. Поредният повод за това е изчислението на дясното кроше на Кличко, което българинът получи в третия рунд.
 
Тогава украинецът е ударил Пулев със сила 450 кг, това показа измерване на мощта на крошето. Кубрат успя да се завържи на крака. Едва след това той беше повален на земята, когато Владимир Кличко незабелязано от съдията го удари в брадата с лакът.
 
Както е известно, Кубрат Пулев беше нокаутиран в петия рунд с удар със сила от 200 кг. Това изглежда малко, но Кличко повали българина с лявата ръка, след като Кобрата беше понесъл поредица от много тежки удари.
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
krasko (преди 9 години)
Рейтинг: 15461 | Одобрение: 5081
да ,но някой трябва да му го нанесе.......
6
4
bosh (преди 9 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Уйченце, мамино сладко с очилца, като казваш "голяма работа", ти били се пробвал да издържиш само на един единствен такъв удар? Ще отидеш при Св. Петър ощ6е преди да си паднал на земята и преди да си усетил адреналина в гащите си. Мамин дрисльо.
6
11
ivaylo (преди 9 години)
Рейтинг: 4515 | Одобрение: 55
Абе видяхме колко устоя .... и не е първият получил такъв удар и устоял на него ..... ако може да се каже така !
ft

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама