Когато една бебе се готвело да се появи на бял свят при родителите си на Земята, Господ му казал...

16.10.2015 / 17:15 2

Когато едно бебе се готвело да се появи на бял свят при родителите си на Земята, Господ му казал: За да го подготви за този миг, Господ го извикал при себе си, пише zajenata.bg.

Бебето било твърде притеснено, тъй като се чувствало малко и беззащитно, а било слушало много страшни истории за света, към който щяло да се отправи. Боже, аз съм твърде малко и уязвимо. Как ще успея да превъзмогна всички препятствия, които ме очакват там? – попитало разтревожено мъничето. - Не бери грижа, чадо! Избрал съм да те посрещне на Земята най-благонадеждния и мил ангел, който познавам, успокоил го Бог. - Но, Боже, аз не познавам езика на хората, обитаващи Земята. Как ще разбера какво ми казват те? Ще мога ли да се разбирам с тях? – пак се притеснило бебето. - Нека и това нете тревожи, дете! Ангелът, който ще ти пратя, щете приеме такова, каквото си и ще те научи на езика на човеците. Той ще бъде търпелив с теб, всяка вечер ще т ипее песни и ще ти чете приказки. Така ти ще имаш възможност да го овладееш до съвършенство, обещал Господ на бебенцето. - Страх ме е да отида на Земята, Боже! Аз съм толкоз малко и беззащитно същество. Чувал съм, че хората там са зли. Нападат се и се убиват. Как ще успея да се предпазя от лошите човеци, които ще искат да ми навредят? – промълвило мъничето. - Не се страхувай, фастъче! Ангелът, който ще те посрещне, ще бди над теб през цялото време и ще те закриля винаги. Той ще те обича и ще е готов да изложи собствения си живот на опасност, само за да спаси твоя, обещал Господ. Докато Бог разговарял с бебето, изведнъж се чули човешки гласове и Господ рекъл: - Време е чадо, тръгвай към Земята! - Но, Боже ти не ми каза името на моя ангел. Как ще успея да го открия? - Това е без значение, тъй като той сам ще те познае. А името му не е важво, понже ще го наричаш Мамо...За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
COF6666 (преди 8 години)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 122
Простотии отново Болест
„Melior morior bellator, quam ago profugus.“
1
7
Losh (преди 8 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Секта ?!Нинджа

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама