Когато объркаш стълбището с входа на паркинг

12.08.2017 / 23:46 0

Чилийска шофьорка се размина на косъм от по-сериозно произшествие, след като обърка входа към паркинг със стълбище на универсален магазин.

Неволите ѝ обаче не спират дотук – след като осъзнава грешката си жената, спира рязко. Секунди след това ѝ се притичват на помощ. Жената хваща подадената ръка и… увисва на нея, докато колата ѝ продължава надолу по стълбите - изглежда водачката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната, допълва Бтв.

Джипът се спуска надолу и се разбива в портал от стъкло и метал в дъното на стълбището.

За щастие, там по време на инцидента край портала не е имало никой и сблъсъкът се разминава без пострадали – само с уплаха и шок за шофьорката, която и без друго изглежда доста притеснената притеснена.

Инциденти като този изглеждат куриозни, но всъщност не са чак такава рядкост – преди време шофьор обърка стълбите на метрото в Париж с вход за паркинг (съвсем подобен инцидент имаше и в София), преди седмица това се случи и на шофьор в Берлин, вярно – пиян, дрогиран и с крадена кола; а при друг инцидент, отново в София, невнимателен шофьор избута кола от висок паркинг на тротоара.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама