Кои са най-полезните функции за залози на Betano?

20.06.2022 / 09:06 0

В последните години пазарът на букмейкърите у нас се разрастна до неподозирани хоризонти, а от това печелят потребителите, които получават много по-голям избор. Конкуренцията в сектора извади на преден план няколко онлайн букмейкъри, сред които е и Бетано. Бетинг компанията задава много високи стандарти и предлага едни от най-добрите условия на пазара. В сайта на Betano bet ще откриете и много полезни функции за залози, които ще ви помагат по време на вашата игра. Какви са функциите за залози на Бетано и с какво могат да ви бъдат полезни – това ще ви разкажем в следващите редове.

Когато говорим за функции на букмейкър, може би най-важната е тази за затваряне на залог, срещана още като Cash out. Всеки уважаващ себе си играч трябва да разполага с такава функция, защото тя ти дава много по-голям контрол върху залозите. Затварянето на залог позволява на играчите да приключат даден залог, ако преценят, че не искат да чакат развръзката на събитията докрай. Това може да спести много нерви в последните и най-напрегнати минути от даден футболен мач, а и опитните играчи усещат кога даден залог е напът да не „излезе“. Бетано разполага с функция за за затваряне на залог и ще можете да се възползвате от нея по всяко време, когато ви потрябва.

Друга важна функция, с която разполага Бетано, е Bet Builder. Тази функция може да се срещне и под други две наименования – „създай залог“ или Match Combo. Bet Builder ви дава възможност да си създадете ваш собствен залог, който се различава от стандартните пазари, предлагани от букмейкъра. Така ще можете в един залог да комбинирате няколко различни пазара от едно и също събитие. В един залог може да съберете от 2 до 7 пазара от едно събитие и значително да повишите крайния коефициент. Бетано ви дава възможност да творите и да правите каквото си пожелаете в света на залозите.

Всеки един авторитетен букмейкър трябва да разполага и с пряко предаване на спортни събития. Такава функция ще откриете и в Бетано, който предлага възможност да гледате на живо най-големите спортни събития, докато правите залози. Към това имате и анимирана схема, която ви показва в реално време какво се случва в даден мач. Статистиката на Бетано е друг важен прийом, който може да използвате във вашата игра. Прякото предаване е лукс, който можете да използвате дори когато не залагате, а просто искате да се любувате на дадено спортно събитие.

Бетано разполага и с оферта за ранно изплащане за различни спортове. Във футбола това се случва при 2 гола аванс. Ако отборът, на който сте заложили да победи в даден мач, поведе с 2 гола, то Бетано директно ще ви изплати печалбата, без да чака крайния изход от мача. Така дори вашият отбор да не победи в края, вие вече ще сте прибрали печалбата. Ранното изплащане ще ви спести нерви в по-напрегнати мачове, когато е възможно да станат „обръщалки“. Във футбола ежедневно ставаме свидетели на обрати, така че ранното изплащане на Бетано е функция, която ще ви бъде много полезна. Тази функция присъства и в други спортове като тенис и баскетбол. Така например на турнирите от Големия шлем при мъжете аванс от 2 сета директно ви носи печалба, без да се изчаква третият сет. В баскетбола пък ранното изплащане е при аванс от 20 точки.

Бетано разполага и с функция „поискайте залог“. Тя се прилага, когато видите, че букмейкърът не предлага определен пазар за дадено спортно събитие. Вие можете да поискате от букмейкъра залог за въпросното събитие, а Бетано веднага ще ви изготви предложение с атрактивен коефициент. Това е още една страхотна функция, с която Бетано може да се похвали.

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама