Кола, къща и склад горяха във Варненско

16.04.2018 / 14:14 0

Вчера около 03:40 часа е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се във Варна, на ул. «Бачо Киро». Причината за инцидента е късо съединение, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР в морския град.

Няма пострадали хора. Унищожени са електрически уреди, мебели, домашно имущество, дървена дограма и врата, опушени са 60 кв. м стени.

Пак вчера, около 13:00 часа, е станал пожар в складово помещение, намиращо се в с. Припек. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са домашно имущество, електрически уред, инструменти и градинска техника, 50 кв. м покривна конструкция и  80 кв. м фасада на къща.

По-късно, около 17:20часа, е пламнало «Ауди», намиращо се малко след разклона за с. Любен Каравелово. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожена е изолация под автомобила.

Вчера е получен и сигнал за пожар в ПВЦ контейнер, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причините за пожарите се изясняват. Унищожен е един контейнер.

В петък път, около 10:30 часа, е горял покрива на къща, намираща се в гр. Варна, м-ст «Акчелар». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са 10 кв. м покривна конструкция и изолация.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама