Коледни добавки за пенсионерите с пенсия до 321 лева

15.11.2017 / 01:38 7

Kоледни добавки ще получат пенсионерите с размер на пенсията до 321 лева, обяви социалният министър Бисер Петков пред БНТ.

"Задно с министъра на финансите сме внесли предложение за изплащане на еднократна допълнителна сума през декември за пенсионерите, които получават пенсия до 321 лева, това са 57% от всички", отчете Петков. На този етап обаче точния размер на добавката не е уточнен.

"Имаме проблем на пазара на труда с недостиг на работна сила. Има целенасочени политики, с които се насърчават майките да се връщат по-бързо в заетост", коментира още социалният министър.

 

dnes.bg/

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Дръжката (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Лесно ви е на вас..После перодръжките..
1
0
КАПЧИЦА (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? "Имаме проблем на пазара на труда с недостиг на работна сила. Има целенасочени политики, с които се насърчават майките да се връщат по-бързо в заетост", коментира още социалният министър." АМИ ТАКА ЩЕ Е, ЗАЩОТО НЕ НАМАЛИХТЕ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ, А ДАЖЕ ИСКАТЕ ДА Я УВЕЛИЧАВАТЕ! МЛАДИТЕ НЯМА КЪДЕ РАБОТЯТ, А И ДА ИМА НЕ БИХА СЕ СЪГЛАСИЛИ НА ТЕЗИ НИСКИ ЗАПЛАТИ! ХВАНАЛИ СТЕ СЕ ЗА МАЙКИТЕ - АМИ ТО БАБИТЕ РАБОТЯТ БЕ ХОРА, В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НЯМА МЕСТА ИЛИ СЕ ЧАКА ЗА МЯСТО! ЯВНО НЕ ИСКАТЕ ДА ЧУЕТЕ, ТАКА ВИ Е ПО ЛЕСНО, СДЪВКАТЕ НЕЩО, И ГО ИЗПЛЮВАТЕ, НИЕ ДА МУ МИСЛИМ!  
4
0
асен (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КОЛЕДНИ ПОДИГРАВКИ С ПЕНСИОНЕРИТЕ
3
0
асен (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КОЛЕДНИ ПОДИГРАВКИ С ПЕНСИОНЕРИТЕ
7
0
България (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Спрете вече с това само едни да получават а други не. Цял живот съм работила с 2 висши и получих пенсия от 330 лв. Орязана окрадена от къде ли не и продължавам да работя вече 10 години за да стигна до 440 лв. И за що такива като мен да не получат добавка след като в цял свят се дава за празници? - пари има , желание в България няма. Вижте Гърция , Румъния и всички други страни на ЕС
7
1
joro (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Samo na polovinata deputati li uveli4ihte zaplatite,ili na vsi4ki debeloserkovci.
10
0
БАЙ ХОЙ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"КОЛЕДНИ ПОДИГРАВКИ С ПЕНСИОНЕРИТЕ " къдя сте бре журналята , смелите ? Що дума пред МУТРОпремиера не обелите ? Как Ципрас във фалирала Гърция извади по 1 000 евра за пенсионерите , а в страната "отличник , с най-голям ръст на икономиката , с най-малък външен дълг , с най- , най- ....РАЗбойко подхвърля 20 евра и то само за едни ! 'де сте бре 'дет УрИвахте орталъка що ви нарекъл онзи ДЕБИЛИ , а 'га МУТРАТА ви рекна ,че сте прости , че сте калпав мат'риал мълчахте като пълнени шарани, изкормени скумрии , дръжки на микрофони , абе куродръжки родни ! / За нашите майки и бащи ми е думата ! Които строиха и градиха , а сега децата на вчерашните ръководители - днешните грабители обраха и с тях самите се подиграха !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама