Колежка на Ласкин бясна: Някои хора се опитват да си чешат остроумието на гърба на смъртта му

12.01.2019 / 12:39 3

Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не се умира на такива години. Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV актрисата Силвия Лулчева по повод смъртта на Иван Ласкин, който почина преди седмица на Богоявление, пише Блиц. 
В последните години тя и семейството ѝ прекарвали лятото на Бяло море заедно с Ласкин и Александра Сърчаджиева. „Както дъщеря ми много болезнено отбеляза, тази маса скоро ще остане много празна“, каза Лулчева.


По думите й още по-болезнено е, че някои хора се опитват „да си чешат остроумието” на гърба на смъртта.
 
„Седмицата започна с тежка диагноза – светът се събуди с температура минус един Иван“, каза актрисата, която беше близка със семейството на Ласкин.
 
„Да сведем глави, да се смирим, да простим. И да благодарим на вселената, че все пак ние е дала възможност да си общуваме, да се смеем, да бъде забавно. Той можеше и знаеше как“, призова емоционално звездата от „Столичани в повече“.
 
Силвия Лулчева репетира две нови пиеси в „Сатиричния театър”.
 
„АКТриса - „акт“ означава „действие“, един актьор трябва да действа. Той трябва да работи, това е дюкян, който не бива да се затваря. И машината винаги трябва да бъде много добре смазана от някакъв нов проект, нещо, което тревожи мисълта ти, нещо, което те проверява“, коментира още актрисата.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
бай Петър (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами г-жо Лулева, като сте били толкова близки семейства с Ласкин и сте прекарвали лятото на Бяло море, защо не му въздействахте(има толкова начини) и да го накарате да спре да пие? Сега каквото и да кажете все тая, колата като се обърне, пътища много.................... 
6
0
Toto (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да оставим времето да покаже,кой какъв,човек,художник,политик,артист,спортист и т.н е бил,а не бесни колежки.
19
1
Валери Станков (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ква звезда, кви столичани в повече, ква Лулчева... Петльо, та вие - журналистите, станахте причината на хората да им писне от помпозната ви скръб, нима наистина не се усещате, че станахте досадни - и че никой вече не ви вярва, че сте опечалени? То не беше Азис, то не беше Терзийски, то не бяха разни Анита-Пенчеви и още кой ли не... ами спрете се вече?    
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама