php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Контраадмирал Митко Петев поема командването на Военноморските сили

29.04.2015 / 13:49 5

Правителството предлага на президента да издаде указ за освобождаване на контраадмирал Митко Петев като началник на Военна академия „Георги Раковски” и да бъде назначен като командир на Военноморските сили. Начело на Военна академия застава сегашният началник на Националния военен университет „Васил Левски” бригаден генерал Тодор Дочев, информира Дарик Варна. 

Той е предложен за удостояване със звание „генерал-майор”. Предложението за началник на НВУ „Васил Левски” е за полк. Пламен Богданов – командир на база за командване, управление и наблюдение, който ще бъде повишен в звание „бригаден генерал”.Кадровите промени трябва да влязат в сила от 30 юни 2015 г.

Правителството предлага също така със званието „генерал-лейтенант” да бъде удостоен заместник-началникът на отбраната генерал-майор Константин Попов, а със звание „генерал-майор” – началникът на ВМА бригаден генерал Николай Петров. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
cky2k (преди 6 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Сбъдна му се мечтата на Петката. Помня в каютата му имаше стара снимка в рамка на дядо му - офицер. А колко майни е изял и от моряци и от старшини.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
0
0
scotish78 (преди 6 години)
Рейтинг: 5 | Одобрение: 0
Беше ми командир на "Смели" кораб 11 
0
0
plabov1080 (преди 6 години)
Рейтинг: 48300 | Одобрение: 3510
Защо точно от 30 юни, като според закона това трябва да стане на 6 май?
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik