Корнелия Нинова: Корупцията пребори партията на Борисов

26.03.2019 / 15:22 10

Снимка Булфото

Цяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов. "Апартаментгейт" е следствие, не причина за проблема. Проблемът е изграденият модел за управление последните 10 години. Борисов и партията приемат лобистки закони, от които след това печелят. Моделът е политическият рекет. И Цветанов да си отиде, някой друг като него ще се появи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг на партията, съобщи новини.бг.

 

„Следващите дни ще представим разработка за приетите по време на кабинета „Борисов 3“ лобистки закони - колко такива закони са приети, в чий интерес и за колко пари“, разкри Нинова. 

"Какво стана със "Суджукгейт", скандала с оградата или "Хасковогейт". Докато Борисов управлява държавата, няма как нещо да бъде променено. Корупцията пребори партията на Борисов. Единственото решение са предсрочни избори", допълни още Корнелия Нинова. 

"Знаете за протеста на медицинските сестри, заради мизерното им заплащане. Това тресе цялата гилдия, не само сестрите. За съжаление с лимите на средствата на НЗОК, сключените договори за по-големи заплати не могат да бъдат изпълнени сега. Всички тези проблеми ще се увеличават. Предлагаме по една средна заплата за бакалавър и една максимална за магистър с медицинско образование. Това ще стане само, ако държавата поеме отговорност. Това е целта и на БСП", коментира още БСП проф. Георги Михайлов. 

"Последователни сме в действията си по темата за пакета "Макрон" от 2017 година. Не така стоят нещата с колегите от ГЕРБ и ЕНП. Тук от ГЕРБ казват едно, друго обаче правят в Европа. Единственият, който може да оттегли предложените точки, е Антонио Таяни. Ако те са загрижени за страната ни, то точките ще бъда премахнати", завърши заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски. "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
4
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19070 | Одобрение: 7080
Аптекарино,с какво се храни тая не ме интересува,важното е,че след като е в опозиция ръмжи и хапе.А на тебе като не ти харесва,затваряй си аптеката!
10
4
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2212 | Одобрение: 722
Ами млада партийка е ГЕРБ неопитна е още на има няма десетина години затова ги пребори корупцията. Старата столетница лесно се справя със същите скандали. Те колко корупция са преборили. Ехеее.
9
5
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32520 | Одобрение: 11055
че са копумпирани корумпирани са ама цветанов зе да прекаява. 2007 2008 цветанов си купи 6 апартамента в София какво стана с тях? как от 6 станаха 2? и как вснага след заманата един от въпросните 2 апартамента се здуби с нов собствник пак от герб?
14
5
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35134 | Одобрение: 13899
Съгласен съм,с чудовището.БСП и другарката Нинова,са чисти момини сълзи.Гняв
12
16
4udovi6teto (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27591 | Одобрение: 7936
Корупцията в БСП не е по-малка от тази - в Герб. Гняв
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама