Корнелия Нинова описа във Фейсбук как управлява ГЕРБ

21.02.2019 / 11:07 5

Ще ви разкажа какво ми се случи днес. Ще ви покажа нагледно как управлява режимът „Борисов“, написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Поканена съм от сдружението на кметове на малки общини на среща във Видин. Приех поканата. Уговорено е срещата да се проведе в залата на общината. Участие са заявили кметове от цялата страна от различни партии. Разбира се, режимът взема мерки. Уведомена съм от сдружението, че вчера залата е отказана.

Пусната е заповед до кметовете да не участват в работно време в срещи извън работните им места. Кметовете на ГЕРБ са заплашени, че ако се срещнат с мен, ще носят тежки последици (това го знам от някои от тях, които въпреки това ще дойдат). Странно звучи, нали? ГЕРБ плаши кметове на ГЕРБ да не се срещат с председателя на БСП. Спешно по същото време им е организирано обучение (разбира се в работно време извън работното място). Не ви се оплаквам. Аз работата ще си я свърша. Както ми казаха от сдружението - пет души да сме е важно да си до нас, защото така не може повече да се живее.

Среща ще има заради тежкия живот на българите, живеещи в малките населени места. Ще намерим и решение на проблемите им. Но решението е ще се противопоставим ли на този режим на управление със заплахи, държане в подчинение и всяване на страх е ваше“, заяви Нинова във фейсбук.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
2
Сашо (преди 4 години)
Рейтинг: 1595 | Одобрение: 985
Ами не е алтернатива, но и аз не виждам кой?!
6
0
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 46980 | Одобрение: 15690
Наистина Blue hills.Нямам си идея,кой може да е.
5
18
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Лошото е, че не е алтернатива.
17
20
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 46980 | Одобрение: 15690
Това е ясно,но и вас видяхме няколко пъти как ''управлявате''.Присмял се хърбел на щърбел.
25
6
ас (преди 4 години)
Рейтинг: 133981 | Одобрение: 21941
викат му бокотура

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама