Кошмар на пътя Бургас - Варна! 27-годишен мъж загина в тежка катастрофа между камион и микробус

21.11.2018 / 14:21 4

снимка: Пламен Ламбов, "Виждам те КАТ - Варна"

Около 12:55 часа днес, на пътя Бургас – Варна, в района на с. Старо Оряхово при тежко пътно произшествие е загинал 27-годишен мъж. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Варна.


Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до сблъсъка, в който участват камион „Мерцедес” и микробус „Ивеко”. Пострадали са също мъж и жена, чието състояние се изяснява, отведени са в болнично заведение.  На място текат действия по рзследване на детайли и обстоятелства около инцидента.

Пътят Варна – Бургас е затворен за преминаване на автомобили в посочения участък. Придвижването се осъществява по обходни маршрути."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Повечето професионални шофьори са професионални пътни убийци. Тази година ми се размина само със счупено ляво огледало от такъв професионалист, шофьор на прицеп, решил да изпреварва в завой. Обрах банкета, как не се пребихме цяло семейство идея си нямам. Обадих се на КАТ и им съобщих за ситуацията. После отидох в най- близкото районно и пуснах жалба срещу този терорист. Стана половин година, още чакам отговор от органите на реда.
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама