Кошмарен сигнал от Варна: Днес се прибирам към нас и виждам най-ужасяващото нещо! Страх ме е да живея в България!

14.12.2015 / 22:10 25

В пощата на "Петел" получихме доста притеснителен сигнал. Ще ви го представим без редакторска намеса и очакваме в коментарите ви да прочетем дали сте съпричастни към него:

"Здравейте, "Петел". Днес видях нещо наистина... не знам каква е правилната дума?! Не знам дали е плашещо, скандално или аз нещо не съм в час.

Ето какво се случи. Вървя по тротоара на бул. "Христо Ботев" (в посока Аспарухов мост) и в един момент видях пушек. Загледах се и какво да видя. Възрастна клошарка седеше на метри (10 метра) от детска площадка (за която и вие сте писали) и беше запалил огън от стари кашони, вестници и трески.

До нея беше и количката й. Бях стъписан. Огледах се и на площадката видях поне 5 деца. Те имаха идеална видимост към въпросната госпожа. Докато се опомня последва нещо, което... нямам думи!

Срам ме е дори да го разкажа. Това е толкова отвратително. Само секунди след като видях въпросната бездомница, тя... ами тя просто както си седеше реши да се облекче по една (не съвсем малка) нужда..

Направи го толкова непринудено, че със сигурност не и е било за пръв път. Просто Спирам до тук.

Дано родителите, които водят децата си от въпросната площадка също подадат сигнал, където е нужно, защото не мога да си представя какво ще се случи, ако малчуганите станат свидетели на нова подобна сцена!!!"

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
Уйо (преди 3 години)
Рейтинг: 35889 | Одобрение: 7804
Тоя олигофрен дето го и страх да живее в България заради една клошарка, да отиде другаде да види там няма ли бездомници и дали няма да пълни гащите всеки път като ги види.
12
0
Брад Вар (преди 3 години)
Рейтинг: 124 | Одобрение: 54
О - нема да се пуашиш :-)  Eла на лятно Тракия да ти покажа онаниращи неклошари. Ами това е положението...
11
1
Име (преди 3 години)
Рейтинг: 2030 | Одобрение: 645
Съвсем отделен въпрос е,че там няма детска площадка.Всеки варненец знае,че покрай това място винаги има клошари,точно на кръговото под поста.Къде има там площадка,стига глупости!Снимките на площадката са от кв.Христо Ботев,но не от около връстното,ами от самия квартал,хайде стига!
23
4
Име (преди 3 години)
Рейтинг: 2030 | Одобрение: 645
Това са човешки същества без дом,без роднини и без храна!Вместо да се "възмутявате" и "отвратявате",им подайте някой друг лев.Представете си вие да сте на тяхно място,къде щяхте да се изхранвате и облекчавате?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама