Костадин Костадинов: Генка Шикерова ме измами. Ще я обявя за чуждестранен агент, когато почнем да управляваме

27.09.2022 / 11:53 14

Булфото

След като наскоро обяви, че "след като почне да управлява" ще гони от България "Лидл" и другите големи търговски вериги, Костадинов има друг грандиозен план спрямо журналистите. 

Лидерът на "Възраждане" смята, че е измамен от журналистката Генка Шикерова, защото не му е казала, че работи за "Свободна Европа".

Той заяви, че ще я обяви за чуждестранен агент, когато почне да управлява страната.

Такава ще е съдбата и на други журналисти, които "Възраждане" решат, че работят в "американски българоезични медии ". 

Самият Костадинов споделя тиражира мнението си в американския Фейсбук.  

Той се чувства огорчен, защото е имал добро мнение за нея.

"Възраждане има принципна позиция - не даваме интервюта и не общуваме с жълти медии, както и с такива, водещи се за български, но издържани от САЩ. Само че вчера една журналистка, работеща в такава медия, ни измами доста нагло.

На отворената среща в Благоевград снощи видях Генка Шикерова, за която имах добро мнение и знаех, че работи в българската медия ТВ1. На срещата имаше и други журналисти, които изчакаха тя да приключи, за да могат да зададат въпросите си. Шикерова обаче излезе малко преди края на срещата, което ме озадачи. Като свърши, реших да вляза в профила и във фейсбук, още повече, че сме приятели там (тя ми беше пратила покана за приятелство преди време). Когато разбрах, че работи в жълто-кафявата американска "Свободна Европа", веднага и написах съобщение. Отговорът е налице.

Няма да коментирам некоректните действия на журналистката. Те са показателни сами по себе си. Просто напомням - когато Възраждане започне да управлява, всички американски българоезични медии ще трябва да се обявят като американски агенти (така, както е според американското законодателство в САЩ, което ще приложим и в България). А след това на всички "независими" български журналисти, плачещи за свободата на словото у нас, докато междувременно един по един приставаха на американското посолство, ще им се наложи публично да се декларират като американски агенти. Не като журналисти.

Просто нямам думи, за да изразя погнусата и отвращението си..."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
5
cron1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 84414 | Одобрение: -8726
Тя била в кафява медия - а ти, тъпанар, си в кафява партия! И никога няма да управляваш, освен в мечтите си!Гняв
Марио Кроненберг
5
4
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 138175 | Одобрение: -2040
Макео,тъй като пишеш от СССР,ще ти съобщя ,че в Бг хората понякога работят не само на 2,а и на 3-4 места. Сигурен съм че и там при вас на север е така. А Костя ще управлява кирка в отряда на БайСтаври! Що се отнася до доказването на доходите,ще попитам кой плаща билбордовете в цяла БГ на партия Копейкин...лизача на шкембето-воевода!?
4
4
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 132967 | Одобрение: 5327
Елементарно  човекоподобие е Копейкин.
Всеки да си получи заслуженото !
4
2
gospodin (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3816 | Одобрение: 31
тъпардин тъпардинов бил измамен...
8
7
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Успокой се бе, инфантил. 😅 Вие кретените от вече 32 г. ни "погребвате" нас "русофилите". 😂 Като гледам на вас пяна от устата ви излиза, от безсилие и беззъбие. 😁 Една шепа нещастници си бяхте преди 30 г. - толкова сте и сега. Че даже по-малко. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
7
5
MrVain (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2141 | Одобрение: -454
Ахаххаха. Пяна от устата ви излиза на вас, русоробите. Нищо не може да направите освен да лаете. След 10-15 години ще те и под земята и България най-накрая ще е свободна от уроди като вас Ангелче
7
9
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
P. S. Генка: "Работя в Свободна Европа и водя предаване в ТВ1."  Таз "независима" лакома мисирка на колко стола седи? Ще се разчекне от лакомия. Нямат наяждане журналистутките. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
7
4
MrVain (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2141 | Одобрение: -454
Карикатурен герой.
8
11
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Ще помоля анти-костадиновците да предоставят доказателства, че Русия плаща на Костадинов, и че е корумпиран. 🙂 Ако не могат да предоставят такива, не знам защо си чешат езиците. Да си перат вмирисаните чорапи и да си мълчат. Кой го интересуват приказки на маса. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
3
17
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35510 | Одобрение: 5935
Радостине, навремето така са мислили и за Хитлер!!!
10
10
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Да така е тя е чуждестранен аген от република България.А ти си збъркал в коя държава  си купено жалко мекере на съветските служби.Цибаааа при путлер да му переш вмирисаните чорапи.
11
9
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 132967 | Одобрение: 5327
Пази Боже, куковци като Копейкин да имат власт. Посмешиште алтаво.
Всеки да си получи заслуженото !
13
9
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19023 | Одобрение: -392
Тоя клоун ще управлява когато цъфнат налъмите.
10
13
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Ами така трябва, с техните камъни по техните глави. Такъв закон първо в САЩ прокараха преди години.б🙂 БГ мисирка финансирана отвън - чужд агент, включително и изгонване от страната. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама