Костадин Костадинов: Защото искам децата ми да останат тук и заедно да изградим чист, зелен и развиващ се град

05.10.2019 / 10:40 9

Рекорден брой гледания в социалните мрежи събра предизборният клип на лидера на партия "Възраждане" и кандидат за кмет на град Варна - Костадин Костадинов.
Веднага след появата му в мрежата започнаха активни коментари, от страна на много хора, изразяващи подкрепата си към възгледите на Костадинов, неговата личност, позиция и кауза.
Видеото започва с кадър от дома на кандидата за кмет, придружен с думите, че обикновени хора като него избягват да се кандидатират в предизборни надпревари, защото им е трудно да повярват, че могат да променят нещо. Костадинов ясно заявява, че е човек от народа и неуморно го доказва с делата си всеки ден. Споменава и едно от нещата, за които се бори в ежедневието си, а именно връщане на вярата на българския народ, че промяната е в собствените му ръце. Костадин Костадинов е възпитан от своето семейство в любов към българските традиции и почит към родината, което също е споменато в клипа. Кадърът е придружен от трибагреника, а Костадинов е един от малкото политици днес, които са достойни да застанат до него. Достойни поради ежедневните си дела и грижа за хората.

 


Костадинов е роден във Варна, тук се раждат децата му и във видеото той нарича Варна "Моят град", което е израз на привързаността му към Морската столица. През последните 8 години той е общински съветник в града и вижда съвсем отблизо, как управляващите поставят собствените си интереси пред тези на варненци. Това е едно от нещата, с които е непримирим. От тук идва и стимулът му да се кандидатира за кмет, за да промени нещата.
Клипът завършва с изречението "Защото искам децата ми да останат тук и заедно да изградим чист, зелен и развиващ се град".
Костадин Костадинов е юрист, историк и доктор по етнография. Автор е на учебник по "Родинознание" за деца 1-4 клас, който днес партия "Възраждане" разпространява безплатно. До момента от книгата са раздадени 100 000 броя на хартиен носител, а 500 000 пъти е изтеглена от личния блог на Костадин Костадинов. Това превръща книгата в най-четената книга в България. Благодарение на средства дарени от ръководената от кандидата за кмет партия "Възраждане", на семейства с репродуктивни проблеми, са родени близо 40 български деца. Той многократно заявява подкрепата си към българското семейство и децата. Към правото на родителите да възпитават децата си без намесата на външни организации.
Във финалното изречение на клипа, ясно се споменават някои от приоритетните теми в концепцията на Костадин Костадинов: децата, семейството, просперитета на града и народа като цяло.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

*публикация

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
7
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10519 | Одобрение: 2969
Заптието кога го пуснаха ?
25
13
Дедо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7170 | Одобрение: 3370
Анусе, упс - Нексусе, пак сам си слагаш плюсовете, нали ??? Нямаш срама, слагач миризлив... Поне един ден освободи хората от присъствието си, песоглавецо !!!
29
10
Орман (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
КОЛЕКТОРЕ, НЕ РАЗБРА ЛИ КОЛКО СИ ОГРАНИЧЕН, НЕДОСТАТЪЧНО ГРАМОТЕН, НЕ ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТЕН..... ЗА ДА ДАВАШ АКЪЛ.
34
31
Бат Жоро (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1668 | Одобрение: -52
Познавам го,харесвам го и ще гласувам за него.Успех!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама