Костадин Костадинов написа във Фейсбук: Току що бях привикан в полицията, защото някой подал сигнал, че смятам да убия Александър Йорданов

16.04.2019 / 16:31 6

Ето какво написа лидерът на партия "Възраждане" във "Фейсбук" преди малко:

"Току що бях привикан в полицията по сигнал със сведения за това, че смятам да извърша престъпление срещу личността на Александър Йорданов. Сигналът се позовава на следните доказателства:

1. Статия в сайта Фактор.бг, в която са цитирани думи на най-различни хора във фейсбук, но не и дума от мен.
2. Народна песен, която аз пея, и в която се разказва за убийството на югославския крал Александър от български революционер. Според авторите на сигнала, единият от които е директорката на добричката библиотека, а другият представител на някакво нещо с ироничното за случая име "Истина", това било ясен признак, че смятам да убия Александър Йорданов.

В резултат на тези сериозни и твърди доказателства добричката прокуратура веднага образува проверка, а варненската полиция изгуби 30 минути от моя живот, както и от своето работно време, за да ме предупреди официално да спазвам обществения ред довечера.

Продължението четете в линкаЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
38
13
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Хич да не ти дреме, Коце. Някой крадлив гербераст е заплашил Йорданов. Финалът на всички мафии е един и същ. Когато парите за крадене започнат да привършват мафиотите се гризат един друг и се изтребват взаимно. Герберастката мафия не прави изключение.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама