Костадин Костадинов написа във Фейсбук: Току що бях привикан в полицията, защото някой подал сигнал, че смятам да убия Александър Йорданов

16.04.2019 / 16:31 6

Ето какво написа лидерът на партия "Възраждане" във "Фейсбук" преди малко:

"Току що бях привикан в полицията по сигнал със сведения за това, че смятам да извърша престъпление срещу личността на Александър Йорданов. Сигналът се позовава на следните доказателства:

1. Статия в сайта Фактор.бг, в която са цитирани думи на най-различни хора във фейсбук, но не и дума от мен.
2. Народна песен, която аз пея, и в която се разказва за убийството на югославския крал Александър от български революционер. Според авторите на сигнала, единият от които е директорката на добричката библиотека, а другият представител на някакво нещо с ироничното за случая име "Истина", това било ясен признак, че смятам да убия Александър Йорданов.

В резултат на тези сериозни и твърди доказателства добричката прокуратура веднага образува проверка, а варненската полиция изгуби 30 минути от моя живот, както и от своето работно време, за да ме предупреди официално да спазвам обществения ред довечера.

Продължението четете в линка"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
38
13
Цвъсансьорът (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Хич да не ти дреме, Коце. Някой крадлив гербераст е заплашил Йорданов. Финалът на всички мафии е един и същ. Когато парите за крадене започнат да привършват мафиотите се гризат един друг и се изтребват взаимно. Герберастката мафия не прави изключение.
23
23
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2212 | Одобрение: 722
Този е изключително агресивен и озлобен човек. Той не приема твоето мнение да не съвпада с неговото. Нападате и е готов и на физическа саморазправа само затова, че си на различна позиция. Неприятен ми е.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама