Костадинов: Най-голямата инвестиция в индустрията на Варна за годината е една автомивка на пристанището

05.01.2021 / 16:21 14

кадър: Фейсбук/ Костадин Костадинов

Министър-председателят Бойко Борисов посети вчера фирма „Елдоминвест“, защото това е единственото индустриално предприятие във Варна, което работи. Това заяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов във видео във Фейсбук, заснето на пристанище Варна – Изток.

Той подчерта, че всъщност това вече не е част от промишлената зона на порта, а също и че най-голямата инвестиция в зоната, която трябваше да предлага атракции на високо ниво, за изминалата година е една автомивка.

Костадинов сравни положението на пристанище Варна с това в румънския порт Констанца. Той припомни, че товарооборотът на Констанца през 1989 година е бил 1/3 от този на Варна. „В момента той е 5 пъти повече от този на всички български пристанища, не само Бургас и Варна, а и речните“, заяви лидерът на „Възраждане“.

Костадинов обвини пряко за това изоставане управлението на Бойко Борисов и на ГЕРБ. Той припомни също, че България така и не е реализирала проекта за изграждане на транспортния Коридор №8, който да свързва Варна и пристанище в Албания. Пропуснатият шанс е заради това, че Гърция е защитила националния си интерес и изградила свой вариант на трасето, което прави безсмислено участието на България.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 51042 | Одобрение: 7582
Хаххаха,троловете не знаят срам! Завод до 20 души по закона в РБ е малко предприятие,и вътре в града има поне дестина,например за електронни компоненти. А именно държавата трябва да създава условия за бизнеса.Просто защото после ще го обложи с данъци...но на троловете и техните вождове това не им е ясно!
0
8
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 22086 | Одобрение: -7459
И кои са тези всички?? Кои бяхте вие и за какво се борите?
4
1
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 16856 | Одобрение: 2241
Завиждам ти, разбира се. Ти си такова дебелокожо същество, че си е за  завиждане. Всички му се смеят и подиграват, а ТО говедото набира повече скорост с фантазиите си. Както казва един познат, '' то говедото, до селото си, без навигация, не може да отиде, а фабрикант иска да става''.
2
5
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 22086 | Одобрение: -7459
Дедо, в сегашно време никой няма да ти разреши да правиш завод в града, дори искат да махнат завода на Елдом и тази промишлена зона около тях да е извън Варна. Още сега се изкупуват местата около магистралата и новите собственици ще чакат да направят Хемус, за да вдигнат цените на имотите. И какъв завод ще направиш тука Дедо? Кого ще конкурираш по света, как ще стане да биеш по силните, по добре да станеш представител и да се занимаваш с търговия. Тито, яд ли те е или просто си завиждаш? Болест Аз какво съм виновен, че нямаш късмет в живота. 
3
1
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 81546 | Одобрение: 37891
Прабългаринът има завод за тролстване в нета с 20 трола на щат при ГЕРБ
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
4
0
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 16856 | Одобрение: 2241
Пра-Капута има завод за мечти и фантазии, в който висок директорски  пост заема, Стоян.
1
8
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 22086 | Одобрение: -7459
Моя завод например тъпако... ако 20 човека може да се нарече завод... Ако искаш завод за хиляди работници, вземи и направи ти, не чакай на държавата, тя не се занимава с производство или търси инвеститори. Все пак си има причини да няма интерес от чужди инвеститори, за сметка на това Пловдив, Стара Загора, София е пълно с нови фабрики и заводи.
4
0
Дедо (преди 1 месец)
Рейтинг: 7599 | Одобрение: 3469
ПраНасраният, я кажи името поне на един завод във Варна(не в Девня), щото нещо не се сещам за такъв...А то е ясно, през последните 30 години няма построен завод във Варна...
4
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 51042 | Одобрение: 7582
Лъже ли? А цифрите сами говорят бе .
3
10
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 22086 | Одобрение: -7459
Тоя как лъже, "заводите били ликвидирани по времето на Борисов". Завода на Елдом бил единствения завод... От гледката на новата ти вила се виждам много предприятия покрай езерото, не са нови, но ги има, а ти не знаеш че съществуват.УхиленУхиленУхилен
3
5
Ман40 (преди 1 месец)
Рейтинг: 6103 | Одобрение: 1433
Забрави имота с вилата на брега на Варненското езеро ???
RB

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама