Костадинов гневен на извънредните емисии за смъртта на Кралица Елизабет Втора: Чуждопоклонници

09.09.2022 / 09:15 9

Кадър БТВ

Лидерът на сочената за антиевропейска и проруска партия "Възраждане" написа гневен пост срещу медиите, защото са излъчили извънредна емисия за смъртта на кралица Елизабет Втора.

Той прави аналогия какво би станало, ако умре президентът на България дали чуждите телевизии ще излъчат извънреден репортаж.

"Някой може ли да ми обясни защо смъртта на чужд държавен глава трябва да е повод за извънредна емисия новини по всичките ни "национални" телевизии? Ако, недай си боже, нещо стане с българският президент, дали ще има извънредна централна емисия новини по ББС, как мислите?

Нямам думи за чуждопоклонничеството в нашата страна..."

По-късно той написа нов пост:

"Преди 1989 г. смъртта на всеки генерален секретар на ЦК на КПСС на СССР ставаше повод за извънредни емисии на новините, погребенията им се предаваха на живо, а в страната ни се обявяваше траур. Тъй като времената и метрополиите се менят, но нравите и блюдолизците не, нява да се учудя ако видя същото и у нас сега, след смъртта на английската кралица. Впрочем първото нещо с извънредните емисии новини вече го видяхме, а при това медийната вакханалия тепърва се развихря. В този ред на мисли, само си представете на какво ще станем свидетели, ако нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли...

И още нещо. Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател - Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа сила, много уважавана държава, имаме традиционни, макар и не много дълбоки връзки, никага не сме имали конфликти, дори сме били съюзници по време на Втората световна война. Това трагично събитие не стана повод за извънредни емисии на централните вечерни новини по нашите телевизии. Изводите оставям на вас."


Ето и част от коментарите под поста му:

"God, Shave the Queen! Ама....тя била смъртна ?!

Горките небеса! Горби и Кралицата се преселиха вкупом. Сега единия ще колонизира съзвездия, другия ще ги разделя. Коце, не си трови нервите с мисирковия лицемерен патос. Надсмивай им се, друго не ни остава "

Защото това е Върховния Рептил на планетата и слугите му тъгуват искрено и лично.

Кирцата ако пак не улучи парапета и сЪ търкулне завалията, дъл жЪ го пуснат по ефиро извънредно у Агелизко да му се поклонят до земи? Явно сме поданици на кралицата. Добре е да се знае.

Не гледам телевизия и се чувствам прекрасно.Тук прочитам заглавието и не отварям-знам какво пише.Не си замърсявам зрението,слуха и ума с излишна,ненужна информация.Чета това,което смятам,че е полезно за моят Дух.Идва времето,когато информационните технологии и медиите няма да са нужни-за тези,които ме разбират какво искам да кажа.Бъдете здрави и щастливи! 

Време е за промяна в България! Отишла си от този свят една жена ,живяла и царувала 70 години,значи е била добра! Да почива в мир и толкова! Има си много поклонници,които ще плачат! Нека не забравяме,че сме българи и имаме хора за които да си плачим, които да поплачат и за нас!

"Защото е една епоха с много събития, личности, обрати и е оставила следа в историята. Докато нашия няма да остави абсолютно никаква следа в световната история.

Мащабите на двамата като личности са несъпоставими."

Аз не гледам ТВ ! Кой е умрял ?"

"Спокойно. Сигурен съм, че когато Путин умре също ще има извънредна емисия и траурни процесии пред "Александър Невски"

"Коце, не се прави на по-католик от папата! Смъртта на най-дълго управлявалият монарх на UK е световно събитие, което заслужава извънредна емисия новини! Друг е въпросът, че ние нямаме култура и традиции в тази материя и монархията е екзотика за нас! Това да ни е проблемът с чуждо поклонничеството!

Елизабет Втора бе най-възрастният действащ монарх в света. И в Италия, Германия и много други страни пуснаха извънредни емисии. Да почива в мир 🖤За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 134225 | Одобрение: 5495
Копейкин е галош, объл, кален  и прост. 
Всеки да си получи заслуженото !
3
11
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 138936 | Одобрение: -1999
Е,не може да е толкова прост един човек!
4
7
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 167389 | Одобрение: 32899
А хората в наводнените села вече само ги споменаваме и толкова...
12
10
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Прав е Костадинов. Какво се случва ли? Ами медиите промиват мозъците на марабутата, това се случва. Сега остава да обявим 10-дневен национален траур заради смърта й. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
5
5
Янка Димовски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 892 | Одобрение: 202
На 1000 % е прав!!!
2
14
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19267 | Одобрение: -343
Време е сега да се отървем и от кремълският кръволог.
3
8
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 134225 | Одобрение: 5495
Копейкин , защо Митрофанова е права зад клекналия Радев в Пловдив на 6.09.? Ден свят и  Официален празник на България. Каква работа има тази там?
Всеки да си получи заслуженото !
8
7
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Жалък цървул! И избирателите и симпатизантите му на тоя самовлюбен путлерист си мислят ,че ще им обърне внимание-смях. Дори спонсора на партииката самия путлер изпрати съболезнования а това лай.... ,се мисли за много велик.Някой трябва най-накрая да спре психопатите от тоя парламент иначе ще става още по зле.
7
7
бачо Кольо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16776 | Одобрение: 4666
Прав е,прекаляват само за това да дават по телевизиите!Вече забравиха за наводненията!
Колкото повече,толкова повече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама