Костов: Виваком е руска

16.05.2022 / 17:47 5

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър бТВ

За да се оттървем от влиянието на Русия има няколко стъпки. На първо място трябва да се погрижим за совята исгурност. Т.е. трябва да видим какви хора има в службите и те да не обслужват Русия, за да не дават фалшива информация. На второ място е енергийната ни независимост. 

Това коментира в ефира на бТВ Иван Костов.

Възможна е нулева енергийна зависимост. Те са три канала - Лукойл да преработва чужд петрол, което и сега го правят.  Газта - трябва да се намерят заместители. Отдавна сме изчислили, че втечнения газ през океана няма да повиши цената повече, отколкото цената, на която продава Газпром. Другото е да се вземат всички мерки да се обяви санкцзии срещу определи лица и фирми, които могат да навредят на сигурността на страната, коментира той.

Виваком е руска. Тя е наследник на активите на БТК, а там е цялата система за аналогова връзка на българските служби и на българската армия, която не е дигитална и не може да бъде атакувана от хакери, посочи той. И допълни, че там трябва да се прояви надзор. 

 

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 121782 | Одобрение: 3852
БТК е продадена за 200 хиляди на Спас Русев от ДКМС. Той я продава за 3 милиона на Русия. Това е най-голямата корупционна сделка с огромна загуба за хазната.
Всеки да си получи заслуженото !
5
5
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Така е виваком е руска с подставени лица както и много други компании и групировки дори някой партии нищо ,че се говори на турски при тях.Дори и миналото на костов знаем в коя партия беше вграден от същите тези руски работодатели за да разбие България и да могат руските интереси да са доминиращи.По важното е как България ще премахне повечето от тези руски навлеци с чисто геостратегически и разузнавателни интереси.Хубавото е ,че Петков и това правителство започнаха и ако довършат в България може и да започне това за което се бореше СДС от 1989г. и малко да заприличаме на свободна европейска държава.
3
6
Rakita (преди 1 годинa)
Рейтинг: 935 | Одобрение: -790
И слепите знаят ,че е Руска!Малко знаят,че ,, българин "със съдействието на другарите направи далаверата като им я продаде!Е той сега си живее май в Австрия,но какво лошо като си има парички!Както се казва един ден и слепите проглеждат!
докога
6
10
Maralago (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10703 | Одобрение: 1813
Костов: "Виваком е руска". Топ лъжа и дезинформация на годината! Да твърдиш, че United Group (американския инвестиционен фонд KKR "Kohlberg, Kravis, Roberts & Co. L. P.";) са руснаци, е неземно смехотворно. Виваком е собственост на ЦРУ - това е истината. И е закупена заедно с Нова ТВ и др. медии основно за две неща - пропаганда /влияние/ и масов шпионаж. Шпионаж който е на най-високо ниво. Само ще отбележа, че смарт устройство EON на интернет телевизията на Виваком - е дори с вграден микрофон. А американците хич не са известни с масовото си подслушване и следене по света. Ама хич! Шеф на KKR e бившият директор на ЦРУ ген. Дейвид Петреъс. А KKR отдавна са окупирали телекомите в Източна Европа, основно Балканите. KKR контролира оромен брой интернет- компании, в това число “Optiv” (киберсигурност), “GoDaddy” (хостинг), “First Data” (електронни пари) и, разбира се, интернет-доставчиците от “United Group”. Масовото следене в интернет от страна на англо-американските разузнавателни служби, за което говори Едуард Сноудън, достига своя пик тъкмо по времето, когато Петреъс е начело на ЦРУ. Става дума за проекти като “Prism”, които осигуряват пряк достъп до сървърите на интернет гигантите Google, Facebook, Apple, Microsoft и др., както и такива като “Muscular” и “Tempora”, които позволяват непосредствено проникване в оптичните кабели. На Балканите значителна част от интернет трафика минава през провайдърите, закупени от Петреъс. Сръбското разследване „Невидимата инфраструктура - потокът на данни“ показа, че целият трафик се събира в една точка: “Ако някой иска да чете, филтрира или възпре целия национален трафик, протичащ по мрежата на SBB, може да го направи, използвайки именно това средоточие”. Не щеш ли, тази точка принадлежи именно на KKR. 😏 Защо да я разбиваш, като можеш просто да я притежаваш?! 
⚠️ КИРИЛ ПЕТКОВ Е БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ⚠️

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама