Кой сайт за залози предлага 10 лева бонус без депозит?

15.05.2023 / 08:08 0

Портфолиото с бонуси на реномираните брандове за спортни прогнози и казино игри ще ни изненада с още един бонус. Анализаторите от Нострабет ни изненадват с 10 лева бонус без депозит и дори посочват брандовете, които го предлагат, както и някои по-важни подробности около тях. Нека обърнем внимание на тях, както и на някои от условията за взимането на такъв бонус.

Ако не сте чували какво представлява бонусът без депозит, лесно можем да го обясним. Повечето начални бонуси на операторите изискват правенето на депозит, за да може да се определи сумата на бонуса – обикновено говорим за 100% до определена сума. Същото важи при някои оператори за специални промоции и други предложения, изготвени за самия клиент. Логично е, че тук можем да открием брандове, които дават бонус без депозит – пропуска стъпката му за активиране. В заглавието виждаме и какъв ще е този бонус.

Почти всеки бонус идва с условия за играчите и ще открием, че има моменти, когато точно бонуса без депозит може да има по-леки или никакви условия, ако говорим за безплатен залог за спорт или безплатни завъртания на ротативки. На този етап ще открием, че брандове като inbet, Betano, Palms Bet, sesame и efbet предлагат точно такива бонуси. Двата най-стари оператора в Европа – bet365 и bwin също са подготвени с подобна промоция. Обърнете внимание и на бетинг компании като Winbet – при този оператор ще открием много интересни и разнообразни промоции, затова препоръчваме да следите тази секция.

Други сравнително нови оператори на пазара, включващи тази опция са компании като AlphaWin, 8888, BetMarket, Betway, и Sportingwin. Ако обърнете малко внимание на изброените компании, не е трудно да забележите, че техният брой наистина е голям, но както може да забележите, не всеки оператор ще посочи тази промоция в своето портфолио. Защо?

Ако обърнете внимание на брандове като AlphaWin ще откриете, че там има изискване за малко по-сериозна интеракция, подсказваме, че понякога такива промоции могат да се активират с интеракция с екипа чрез чат, но казваме само това.

Бонусът без депозит се предлага от различните брандове със специфика, той може да включва определена стъпка, например 5 или 10 залога, а след това и предоставянето на този бонус. Възможно е да бъде предоставен още в началото, преди да бъде активиран стартовия бонус за нов потребител. Обърнете внимание на секцията с промоции, но също така помнете, че тук посочваме примери. Истината е, че малцина могат да знаят каква точно е стратегията на маркетинг отдела на всеки бранд.

При някои се изисква по-висока активност, при други се наблюдават по-интересни критерии и като цяло винаги трябва да знаем, че всеки един бонус е по желание и може да бъде отказан. Не забравяйте, че той все пак не е с размерите на стартовия бонус, а е предвиден за още един залог или още една игра, нищо повече. Пристига като комплимент или като възможност за тест на самата платформа.

Сега е моментът да напомним, че играта с бонуси и депозит има едно изискване – отговорна игра. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че хазартната зависимост е лечима, ако потърсите помощ. Нито един оператор не обещава и не гарантира печалби, всяка игра и спортна прогноза идва с риск. Спазвайте правилата и се забавлявайте.


*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама