Козунак за 240 лева изуми България за Великден
Кадър България он ер
Месенето на козунаци по Великден е хубава традиция, която спазваме.
"Подготовката за великденските празници върви спокойно и приятно. За Великден затваряме всичко друго и правим козунаци цяла седмица, тази година отново ще бъде чест да сме част от празника на хората. Поръчките от миналата и тази година се задържат горе-долу на едно и също ниво", каза собственикът на пекарна Даниел Стойков за "България сутрин".
По думите му всичко се случва с магия и любов.
"Ние сме малко бистро и знам колко може да изпече фурната, гледам да съм сигурен, че мога да изпълня ангажимента, който съм поел. Няма тайна за козунака, трябва да използваш хубаво и качествено брашно, да сложиш истинско масло, прясно мляко, яйца, захар. Цените се вдигнаха, но това не е само при нас", допълни Стойков в ефира на Bulgaria ON AIR.
Той увери, че поскъпването е навсякъде.
"Ние тази година сме на разумната цена от 19 лв. Чувал съм, виждал съм обяви за козунак от 160 до 240 лв., което е много бутиково изпълнение. Ние гледаме да сме по-реалистични. Миналата година козунакът при нас беше 15 лв. - поскъпването е с 4 лв. Ние правим класически козунак с хубави кехлибарени стафиди", поясни собственикът на пекарна.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

3
0
