Козунаци по 200 лева за Великден: Шеф Токев ги разби на пух и прах
Булфото
Цената на козунаците по 200 лева в България е по-скоро пиар, смята шеф Токев.
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден.
Особено, когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
"Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат".
Ние не може да определяме цената на козунаците.
Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак", заяви пред bTV той, цитира "Пловдив 24".
"Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти.
Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер.
Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари", допълни шеф Токев.
"Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг", заяви още кулинарният гуру.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!