Крадци нахлуха в НОИ във Варна през прозорец

18.11.2022 / 12:21 0

снимка Булфото

Крадци са разбили в сряда един от прозорците на НОИ във Варна и са влезли в сградата, но без да отракднат нищо съществено. Отмъкнати  са вещи и сумата от около 10 лв. Крадците са влезли през терасата и са разбили един от прозорците.

Директорът на НОИ Варна Дияна Агностиева коментира, БНТ следното по случая: “Извършителя е иззел това, което е намерил като налично по бюрата на служителите, няма липсваща документация или ценна техника. Има разместен компютър, но не е взет.”, допълва още тя.

И преди е имало посегателства срещу институцията, но не сериозни. Имало е посегателства върху покрива на сградата.

“Проблема е, че е паметник на културата, изработен е  от даден метал, който е ценен за крадците, които търсят бърз оборот на това, което вземат.”,разказва още тя.

Сградата се охранява, като през деня има служител, който се грижи за реда в сградата, а през нощта работи автоматизирана охранителна система.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама