Кралев посети 13-ото Младежко изложение във Варна

18.06.2017 / 08:59 4

Снимка Булфото, архив

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети 13-ото Младежко изложение, част от Националната среща „Младежки пространства – изграждане на среда за младежка работа, доброволчество и социален капитал“, на която домакин е Европейската младежка столица за 2017 г. Варна, предаде Moreto.net.

Кралев се срещна с представителите на над 50 младежки организации, участници в събитието, които споделиха с него идеите си за развитието на младежкия сектор и проблемите, с които се сблъскват в своята работа. 

„Осигуряването на благоприятна среда за развитие на младите хора е приоритет не само на нашето министерство, но и на цялото правителство. През последните дни проведохме изключително ползотворни срещи и отново показахме, че диалогът между институциите и младежките организации е на много високо ниво. А присъствието във Варна на еврокомисаря по младеж, образование, култура и спорт Тибор Наврачич е доказателство за важността на това събитие и за отношението на Европа към усилията, които България полага за решаване на проблемите на младите хора”, заяви Кралев. 

Министърът подчерта още, че ролята на младите българи ще бъде изключително важна по време на председателството ни на Съвета на Европейския съюз.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
i az (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Kрасен Кралев обича еднополова любов.
4
0
az (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Прав е проф. Вучков - парадоксално е, че  най-дебелите ни министри са на спорта и отбраната.
3
0
kris (преди 11 месеца)
Рейтинг: 124996 | Одобрение: 46961
Те така са свикнали .......яко плюскане на държавни разноски......! Но рано или късно , на всяко прасе му идва Коледата !
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
0
коно (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 тоя няма друга работа освен да се разхожда на държавни разноски..... ами да вземе да свали някой килограм, че е ненормално дебел за министър на спорта.......
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама