Кръстина Таскова от „Воля”: Атаката е заради поисканите оставки на Симеонов и Каракачанов

09.11.2018 / 09:59 6

Депутатът от партия "Воля" Кристина Таскова е единият от шестимата депутати, чийто депутатски имунитет беше поискан вчера от главния прокурор Сотир Цацаров. Срещу лидера на „Воля” Веселин Марешки и депутатите от неговата партия Кръстина Таскова и Пламен Христов по досъдебно производство, започнало във Варна, са повдигнати и предявени обвинения за изнудване.

В ефира на БТВ Таскова напомни, че това е второ производство, а първото е прекратено през февруари. По думите ѝ имунитетите на депутати от „Воля” са поискани, след като от партията поискаха оставките на вицепремиерите от Обединените патриоти Валери Симеонови Красимир Каракачанов, пише novini.bg.

На въпрос дали сама ще се откаже от депутатския си имунитет тя отговори: „Обмислям варианта имунитетът ми да бъде гласуван в зала. Не се крия зад имунитет, но искам да видя в зала кой иска да запуши нашите усти“.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Боко Мазника от БРЕГ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
”Воля” дава срок до петък на Симеонов и Каракачанов!!! Твърдо сме за оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, заяви лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки!!! Той заяви, че в противен случай няма да осигуряват кворум в парламента!!!
0
2
до,кога бе.... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пак малоумни коментари,аз искам да знам вярно ли е или не и понеже знаят,че сте прости ви хвърлят някакви простотийки,които може да се окажат кьорфишек и пак ще стане "всяко чудо за три дни",но важно е да ви отвлекат вниманието от истинските проблеми!!!
3
1
apе (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз искам да попитам тази малоумница : 1.Как ,от кого и по какъв начин взеха аптеката на ул.Чаталджа" в гр.Варна  и я кръстиха "Лидер.Раздаваха ли флаери за тяхната аптека,която е на отсрещния ъгъл пред въпросната аптека,докато се стопанисваше от стария собственик?Влязоха ли във физически конфликт със стария собственик,докато накрая го принудиха да си продаде аптеката? 2.Направиха ли в кв.Чайка аптека непосредствено до друга разработена аптека? 3.Кой им издава разрешителни от ИАЛ,с които да отварят аптеки до други такива разработени и да унищожават бизнеса на хора с дългогодишен опит в бранша?
9
2
пътен полицай (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Главатаря им с незаконната постройка на плаж Кабакум ги е въвлякъл в престъпления.
4
2
Свещения парламент (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Едни са влезли в парламента продавайки евтино горива други дрънкайки банални приказки за демокрация и оправданието че правят всичко  в името на народа. Резултата е един и същ 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Начело със сипаничавия грозник, тартора ви. Той отдавна си плаче за пандиза.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама