Краят на света идва много бързо: Датата на апокалипсиса е по-близо отколкото си мислите

16.06.2018 / 10:14 4

Изменението на климата на планетата се усеща от всички жители на Земята. В различни части на нашата планета метеоролозите записват необичайни температури за тези райони. На север има нестандартна топлина, а на юг - все по-често започва да пада сняг, което местните жители никога не са виждали по-рано, пише Блиц.

Както казват учените, краят на света бързо се приближава. Катастрофата няма да се случи сега и хората ще продължат да се съпротивляват на природните сили, но в резултат на това ще пострадат от смазващо поражение от природата.

Изследователите назоваха новата дата на апокалипсиса. В днешно време еколозите говорят постоянно за вредното въздействие на автомобилните емисии върху озоновия слой. Много страни по света се вслушват в думите им и намаляват отрицателното въздействие на производството върху околната среда. Положителният резултат от тези действия съществува, но не е достатъчен, за да спаси човечеството.

Всъщност учените и изследователите не знаят със сигурност как да се измъкнат от безизходицата, която се е случила в резултат на технологичното развитие. Ако всичко остане на сегашното ниво, то до 2070 година нивото на Световния океан ще поеме огромни територии на Земята.

Ако това се случи, то може да бъде описано като краят на света.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
Ефир 2 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Простотия!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама