Крисия, Хасан и Ибрахим на генерална репетиция за детската Евровизия

14.11.2014 / 19:31 5

Крисия, Хасан и Ибрахим ще представят българската песен "Планетата на децата" пред журито на Детската Евровизия. Според регламента на конкурса журитата от различните държави ще дадат своите оценки. Техният глас носи 50% от крайния резултат на участниците. Другата половина се формира от гласовете на телевизионните зрители по време на финала на Евровизия в събота, предаде Дарик.

В 20.00 часа българско време започва генералната репетиция за финала на Детската Евровизия. Тя ще бъде пред журито на конкурса."Децата се представиха идеално на двете репетиции. Засега са спокойни, здрави са, намират се в чудесна форма. На Крисия гласът й се оправи", обясни бащата на Хасан и Ибрахим, Дениз Игнатов:

Изпълненията пред журито ще бъдат напълно идентични с тези от финала в събота.

Двамата близнаци са имали възможност да се упражняват в музикалното училище "Йохан Щраус" в Малта. А по време на пресконференция с българските учасници, Крисия сама потвърди, че гърлото й вече е много по-добре и ще може да се справи с пеенето на финала.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
teodor999 (преди 8 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
България не спира да ражда уникални таланти!Успех!
0
0
zebster (преди 8 години)
Рейтинг: 4209 | Одобрение: 1124
Успех.
0
0
ivaylo (преди 8 години)
Рейтинг: 4515 | Одобрение: 55
Невероятни са , много успех и стискам палци !
ft
1
1
mrysna_usta (преди 8 години)
Рейтинг: 183 | Одобрение: 58
До "ааа" хахаах как ще спечелят само "турците" след като те са трио с Крисия и каква вина имат момчетата, след като никой не знае къде и като какъв ще се роди.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама