Крисия, Хасан и Ибрахим на пресконференцията на победителите

16.11.2014 / 11:10 8

Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим, както и цялата българска делегация, изразиха удовлетвореността си от постигнатите резултати на детската Евровизия. Крисия каза, че е доволна от резултата и благодари на Хасан и Ибрахим за „невероятните дни, които сме прекарали заедно в Малта“. Те на свой ред й благодариха, че е споделила с тях таланта си, пише "Блиц". 

Това се случи на пресконференцията на победителите, организирана веднага след края на музикалния конкурс. Победителят Винченцо Катиело изрази радостта си от победата и каза: “Не можах да повярвам, когато видях, че Италия получава точките и заема първото място“. Винченцо каза още, че песента му „Tu primo grande amore“ е посветена на „всичките момичета и първата любов на всеки“.

Винченцо също допусна възможността да пее в други страни след конкурса и потвърди, че скоро ще запише английска версия на песента-победител. 

Бети от Армения, която се нареди на трето място, каза, че е много радостна и похвали своите танцьори. „Те са страхотни. Въобще не ме бе страх, когато бяха във въздуха, зашото са професионалисти“, каза момичето. /"ПЕТЕЛ"

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
zebster (преди 9 години)
Рейтинг: 4209 | Одобрение: 1124
Турци, цигани или българи няма значение, те се съзтезават за България. Талантливи са, и ето резултата -втори сме в света.
9
1
teodor999 (преди 9 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Браво на страхотните ни деца!!!
8
1
Ива (преди 9 години)
Рейтинг: 78 | Одобрение: 38
Прекрасни бяха, а и напълно заслужаваха да са първи. Не знам какво толкова видяха в песента на италианеца,тя толкова и детска беше.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама