Кристияна Вълчева: Всеки има своя Либия в живота си

03.04.2016 / 18:27 1

Нова тв

 

Почти девет години на свобода, още толкова години затвор и изтезания. Кристияна Вълчева е една от петте български медицински сестри, която и до днес има доживотна присъда в Либия. 

"Щастлива съм, че съм свободна. Само тогава, когато човек загуби нещо, може да го оцени. Затова и казвам на всички около мен да не чакат този момент – да загубят нещо, за да го оценят. Трябва да се радваме на всички малки неща в живота. Голямото нещо са именно ежедневните дребни радости, за които обаче трябва да имаме очи, за да ги видим”, каза в „Комбина” Кристияна Вълчева.

 

"Смъртта на Кадафи нито ме зарадва, нито натъжи – бях безразлична. За него това беше спасението. Аз лично щях да съм удовлетворена да беше изправен пред съд и да отговаря за всичките си престъпления. Не само това към нас – те са десетки", казва медицинската сестра.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
SexStoki (преди 4 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
За съжаление е права жената
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама