Кубрат Пулев: Меко казано - всичко е мафия

16.11.2014 / 01:04 14

Кубрат Пулев даде ексклузивно интервю пред Нова телевизия веднага след мача срещу Владимир Кличко. Украинецът нокаутира българина в 5 рунд и защити шампионския си пояс,. Въпреки това Кубрат постигна огромен успех, достигайки до този сблъсък, в който претендираше за титлите на Кличко, пише блиц.

-Първият ти коментар след мача?
-Не съм доволен от себе си, това, че седя добре, не значи че сме победили. Не съм доволен, продължаваме да работим. Поздрави на цяла България, благодаря на всички, че ме подкрепяха. Българите сме велики и велик народ и продължавам напред. 

-Какво не ти достигна?
-Може би опит. Прекалено рано стигнах до този мач. Това е един допълнителен опит за мен. Вижте, това не може да се отрече, че абсолютно всичко е на негова страна. Те си подготвят всичко, не рискуват, съдии...Абсолютно всичко, но това не ме оправдава, аз трябваше да го победя въпреки всичко. Не съм доволен от себе си и продължаваме напред. Чувствам се супер, не показах това, на което съм способен. Напълно естествено е след толкова малък опит, който имам на професионалния ринг, но продължаваме напред. Въпреки всичко имаше и положителни неща, от които ще си извадя поука.

-Ръкавиците бяха ли ти удобни?
-Хиляда номера бяха, но те са си монополисти, загубата си е загуба, не искам да се оправдавам. Факт.

-Въпреки загубата залата те подкрепяше.
-Искам да благодаря на публиката, имам чувството, че сме в София или в България. Българите сме велик народ и ще го докажем, няма да се предам. Тези хора дойдоха от абсолютно всички краища на света. Искам да им благодаря и да им кажа, че това, което говорим, че сме негативни към нашия народ - не е така. Ние сме задружни и ме подкрепяха, със сигурност ме подкрепят и пред малките екрани. 

-Каква е следващата стъпка? Договорът ти със Зауерланд изтича.
-Ще подпишем и друг договор, договорите не са проблем. Въпросите е да продължаваме, взимаме поука от това, което не успяхме да направим. Мисля, че имам малък опит, който не е достатъчен. Не показах доста от нещата, но малшанс. 

-Ще искаш ли реванш от Владимир Кличко?
-Едва ли ще го дадат, монополисти сериозни са, не се рискува. Меко казано, си е мафия просто, но загубата си е загуба, не се оправдавам.

 

снимка: Ройтерс
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Мафията е жестока!Но това не бива да е оправдание за нашия!
3
1
mrysna_usta (преди 5 години)
Рейтинг: 183 | Одобрение: 58
Не ме разбирайте грешно. До "zebster": не казвам, че Кобрата няма умения, а не ги показа на мача. Още в първия рунд си свали гарда и не се пазеше добре от ударите на Кличко До "Ив": Сългасен Наистина е един голям Българин няма спор. Успех му желая за напред . До "ааа": Аз не видях някой да е попречил на мача.... така, че това не е оправдание за загубата...
3
2
Nik (преди 5 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165
мафия...като навсякъде....гадно съвремие
6
0
zebster (преди 5 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
За да победиш такъв звяр, трябва да се научиш и да губиш.
4
4
zebster (преди 5 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Умения със сигурност има, щом е стигнал до този двубой, явно емоциите и очакванията на цяла България към него са му повлияли. Можеше да го събори, но си изтърва момента.
8
2
mrysna_usta (преди 5 години)
Рейтинг: 183 | Одобрение: 58
До "ivaylo" би ли казал какви точно умения показа Кобрата, според мен не успя нищо да покаже освен, че издържа на тежките удари, за което му правя евала. Кобрата много подцени Кличко и много си надцени възможностите. Няма достатъчно опит факт това е така все пак от едва 5 години е про. боксьор, но защо не каза по медиите, че няма достатъчно опит и т.н...и т.н
4
10
ivaylo (преди 5 години)
Рейтинг: 4615 | Одобрение: 155
Кобрата показа наистина добри умения , като се има предвид колко по-малко опит има той :) браво мъжки :)
ft
12
4
zebster (преди 5 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Абе какви сте такива хора, засрами се ти под мен, как може да си толкова жалък. Тази вечер трябва да сме горди българи. Бяхме представени по достоен начин.
12
5
zebster (преди 5 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Това е големия и истински българин, учете се от него!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама