Куриоз! Вижте новия общински басейн на Видин, в него плуват жаби

28.07.2015 / 10:29 6

Новият басейн, изграден във Види от общината, внесе смут сред жителите на крайдунавския град, съобщи Нова телевизия. Някои граждани са потресени от съоръжението, други обръщат ситуацията на майтап. Хората очаквали монтирането на наистина голям по размери басейн, в който да могат да се разхладят през горещите летни дни, а вместо това получиха нещо като семеен сглобяем басейн.

Басейнът е източен днес, защото вчера във водата плуваха жаби. Конструкцията му също е много нестабилна. В абсурдния комплекс има и назначен спасител. Комплексът струва около 20 000 лева, а входът е свободен.

Кметът на община Видин г-н Гергов пояснява, че съоръжението е направено, за да може видинските деца да се къпят спокойно в летните горещини. Това става ясно от официална декларация на градоначалника, пише Блиц.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
stef87 (преди 8 години)
Рейтинг: 16 | Одобрение: 1
Трябваше да ползват услугите на установена фирма за изграждане на басейни като Акватек. Ама то явно целта е била по-скоро да се откраднат едни пари, а не да се изгради качествен басейн...
1
0
Тутан Камон (преди 8 години)
Рейтинг: 1676 | Одобрение: 601
Най-обичам луди, луди жаби луди, луди жаби на сън, йе! Ухилен
0
0
Blue hills (преди 8 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Безумията продължават! Що за наглост за 20 бона да направиш тая плюнка и дори да не оправиш изсъхналата трева? Кмета да си го вземе в къщи тоя "общински басейн".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама