Кутев: Поисках оставката на Нинова в лично качество, правителството няма касателство

16.11.2021 / 16:15 5

Кадър Нова

Поисках оставката на Корнелия Нинова в лично качество, правителството не се е занимавало с нейната особа, още по-малко пък мнението ми засяга президентът. Това написа във Фейсбук говорителят на служебни якабинет Антон Кутев в отговор на лидера на БСП, предаде Гласове. 

Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен на личната ми фейсбук страница (която е различна от официалната) и не обвързва правителството на България, което в нито един момент не се е занимавало с нейната особа. Още по-малко пък засяга президента на България, с когото искането ми не е било съгласувано. 


Искането за отсраняването на Нинова от поста й на председател на БСП беше направено в качеството ми на член на БСП от повече от две десетилетия, в това число над 15 години член на Националния съвет на партията, какъвто съм и сега.

 

Съдбата на БСП е съдбовно важна за мен, защото в продължение на 9 години съм бил член на ИБ на НС на БСП, шест години - секретар на НС, бил съм председател на Областен съвет на партията, председател на комисии към НС и многократно член на районни и градски съвети на партията, както и на техните изпълнителни бюра. В продължение на три мандата бях народен представител от името на БСП. 


Искането ми беше направено с дълбока загриженост за съдбата на партията и съм сигурен, че отговаря на въжделенията на голяма част от редовите социалисти.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Sicario (преди 2 години)
Рейтинг: 8860 | Одобрение: -2620
Диктатора Радеф разчиства Авгиевите Обори.
deaf forever
1
1
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Каква дълбока загриженост бе кавал Това си е чисто поръчково действие
Истината преди всичко
2
6
ПХК (преди 2 години)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
Кутев ли си, Куртев ли си все тая. Но в качеството си на какъв СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР иска оставката на Нинова. Отговара е само един. Това е по нареждане на Радев, защото последната на няколко пъти критикуваше служебния кабинет.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
1
6
Rakita (преди 2 години)
Рейтинг: 935 | Одобрение: -790
Някой знаели защо на този човек му викат Кути Спина!
докога
3
1
142006 (преди 2 години)
Рейтинг: 6856 | Одобрение: -124
КАЧИ СЕ СЕГА НА КОНЯ ТИ ДА ТЕ ВИДИМ КВО МОЖЕШ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама