ЛЮБО КИРОВ: "БЕЗ ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДВИЖИМ"

01.11.2012 / 14:54 0

Виолета Гурнакова

„Любовта е това, без което не можем да вдигнем дори ръката си, без нея изобщо не бихме могли да се движим“, това сподели пред „Петел“ музикантът Любо Киров. Той е един от гостите в провеждащата се в момента Седмица на Реформацията. Хората трябва винаги да реформират себе си, казва Любо. Ако човек иска да се променя, той трябва да прави избори всеки ден, допълва той. Приел поканата, за да покаже как популярните хора също имат какво да кажат за живота. Той държи на човешкия съвет за това какво друго е необходимо освен моженето на професионалиста. Той отбеляза още разликата между твореца и занаятчията. 

„Който иска да е творец, трябва да се променя. Творчеството не е материално понятие. Трябват и нематериални умения, защото да въздействаш на хората не се учи. То се получава само ако твоята истина съвпада с тяхната и те се идентифицират с нея. Чрез изкуството и музиката се излъчва истина – любовта или някаква друга. За това има и различна публика, някои пеят и за гнусни неща. Аз пея за любовта. По-голямо чувство от това да обичаш и да бъдеш обичан - няма. Всичко друго се мени – стиловете, формата на изказ, всичко. Остават вечните теми за добро и зло – за любов и омраза.“, споделя още певецът.

Много харесвам песента на Майкъл Джексън „Човекът в огледалото“. Там се пее - „Ако искаш да започнеш промяната, започни с човека в огледалото“. Ако трябва да променяме нещо около себе си, първо трябва да се справим със самите себе си. Ако нямаме сила за това, защото почти винаги е възможно да бъдем съвършено добри, то нека поискаме помощ отгоре.“, призовава изпълнителят. 

Целия разказ на звездата четете утре в "Петел". Тази вечер той се среща с почитатели в Ретро клуб - бившия клуб "Алиби" от 17 часа. 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама