Лъжат ли ни с промоциите в онлайн магазините?

08.05.2022 / 16:10 0

Можем ли да надхитрим търговците?
Ежедневно от електронните ни устройства ни заливат с всевъзможни реклами за промоции и оферти, но как можем да разберем дали тези предложения са реално намалени цени? 
Най-често това се случва преди празници или така популярният “Черен петък”. Дали обаче обявената “промоция” реално е намалена цена или преди това нарочно е била вдигната?
Голяма част от нас когато си набележат някой продукт за закупуване започваме да следим цената му в един или няколко сайта с надеждата цената някъде да падне.
Това отнема време, усилия и не е по силите на всеки.
 
От около година върху този проблем работят екипа на PriceX.app, които се опитват да изравнят силите между пазаруващи и търговци.
Приложението което са разработили позволява на своите потребители да виждат и следят история на цената на продуктите преди да ги закупите. По този начин можем да направим информиран избор дали продукта си заслужава да се закупи в този момент.
Друго голямо удобство е възможността мигновенно да търсите и филтрирате едновременно сред над 3 500 000 продукта.
PriceX.app не изисква регистрация, за да се търсят продукти, но ако желаете да бъдете информирани когато даден продукт му бъде намалена цената имате възможност да го направите бързо и лесно. След което добавяте любимите си продукти и сайта ще следи цената му дори докато спите.
 
* публикация


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама