Лечителка от Пловдив измисли рецепта за спасение от рак до живот, вижте я!

27.07.2017 / 23:16 2

Нека достигне до всеки в България!

Лечителка от Пловдив създаде рецепта за спасение от най-тежките болести! Разпространи! 

 

Пловдивска учителка се предпазва от рак на гърдата и други видове на болестта със специална паста!

Мая Пелтекова преподава български език, но се е научила на народни методи за спасяване от опасни болести. В това число влиза и рак на гърдата, от който учителката винаги се е страхувала. Тя съвсем целенасочено е проучила целия процес в развитието на заболяването и е достигнала до своя рецепта, която дори мисли скоро да патентова. Става въпрос за паста с карфиол, пише в. „Живот без рак“.

Мая споделя пред изданието, че е проучила внимателно свойствата на карфиола и след консултация с лекари е измислила рецепта, която все още я пази от рак на гърдата. Тя обаче твърди, че рецептата помага и срещу други разновидности на рака – на дебелото черво, маточната шийка, белия дроб, простатата и черния дроб.

Паста с карфиол:

Съставки – 4 ч. ч. карфиол, 1/2 суп. лъж. екстра върджин зехтин, 1/2 суп. лъж. пресован чесън, 1 суп. лъж. лимонов сок (изцеден), 1/2 ч. лъж. лук на прах, 1/2 ч. лъж. чесън на прах, половин ч. чаша прясно мляко, 4-5 скилидки чесън (пресен), 2 суп. лъж. органично олио, 3/4 ч. лъж. фина хималайска сол, 1/2 ч. лъж. черен пипер, фетучини или спагети.

Приготвяне – Пълни се голяма тенджера с вода почти догоре и се оставя хубаво да заври. Карфиолът се измива добре и се пуска във врящата вода. Вари се 10 мин. до омекването му. През това време се слагат чеснови скилидки в намаслен тиган на слаб огън и се задушават до омекването им (без да станат кефяви). После карфиолът се отделя и се слага в дълбок съд. Добавят се лимоновият сок, лученият и чесновият прах, маслото, млякото, солта, черният пипер и задушеният чесън. Разбива се всичко с миксер. След това се вари пастата (фетучини и спагети) и се изцежда обилно. Добавя се и сосът в тенджерата и се затопля на средно слаб огън. Сервира се с малко магданоз или сирене.

Учителката твърди, че ако това ястие присъства поне веднъж седмично в менюто на човек, той никога няма да бъде сполетян от гореизброените видове рак.

 

doctorbg.net


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
p.p.i (преди 7 години)
Рейтинг: 39 | Одобрение: 9
Тя се страхува от рак на гърдата и но това не означава че помага .

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама