Лекарството за рак, открито още през 1923 г. от немски учен - скрито от хората

27.07.2015 / 12:38 1

Oсновната причина за рак е открита още през 1923 г., но много малко хора знаят за това, защото тази истина е скрита от фармацевтичните индустрии, пише "За жената".

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Ото Варбург е открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичен начин на живот.

С антифизиологичен начин на хранене и липсата на физическа активност тялото създава кисела среда.

Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода.
Липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Д-р Варбург заяви: Отпадането на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са двете страни на един и същи медал: ако някой има едното има и другото. Реалната кисела среда е среда без кислород.
 
Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят и без него.Туморните тъкани са кисели, докато здравите тъкани са алкални. В своето произведение " Метаболизмът на тумора " Ото Варбург казва, че всички ракови форми се характеризират с две основни условия: кръвна киселинност и хипоксия.

Ученият открил и че туморните клетки са анаеробни (не приемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород.

 

Здравите клетки, без 35% кислород могат да се трансформират в клетки с рак само за два дни. 

Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило, обобщава д-р Варбург.

Според него, ракът не е нищо друго, освен защитен механизъм, който имат някои телесни клетки, които са оцелели в кисела среда без присъствието на кислород.

ВАЖНО: Храната в зависимост от протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в организма. С други думи ... всичко зависи от това, което ядете.

Кисели състояния, които се измерват с PH чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от 7 до 14 алкална.

Важно е да се знае как киселината или алкална храна се отразяват на здравето, тъй като клетките, за да функционират успешно би трябвало да се намират в PH зоната малко над 7.

Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45.

Ако PH стойностите при някого са под 7, този човек изпада в кома.

Храна, която увеличава киселинността на организма:

Рaфинираната захар и всички нейни производни продукти от животински произход (мляко и сирене), сол, рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити), хляб, маргарин, кофеин (кафе, черен чай, шоколад), алкохол, цигари, всякаква варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), всичката индустриално преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други.

Храна, която алкализира организма:

 

Всички сурови зеленчуци. Суровите зеленчуци произвеждат кислород за разлика от термично обработените плодове. Плодовете произвеждат много кислород.

 

Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.

 

Движението дава кислород на цялото тяло. Заседналият начин на живот унищожава здравето. За здравословен начин на живот е подходящо храната да е 60% алкална. Трябва да се избягват продукти, които са предимно кисели, като газираните промишлени напитки, рафинирана захар, както и всички подсладители.

Няма злоупотребявайте със солта, използвайте колкото е възможно по-малко.

За болни хора е идеалното 80% от храната да е алкална и да се избягват всички вредни продукти.

При заболяване от рак, съветът е алкализиране на тялото, колкото е възможно повече

Химиотерапията не лекува рака, напротив увеличава киселинността на организма.

 

Химиотерапията увеличава киселинността на организма до такава степен, че трябва да започне да харчи резервите на кислород и да неутрализира киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, ноктите и косата.

Поради тази причина на пациенти, които са подложени на химиотерапия им пада косата, установил д-р Варбург.

Д-р Джордж Криле от Кливиленд, един от световните известните хирурзи открито заявява: "Всички видове смърт, наричани" естествени "не са нищо друго освен крайната точка на киселинно наситено тяло", пише "За жената".

 

Ракът не се наследява, това, което се унаследява, са навиците т.е. начина на живот. Лошите хранителни навици могат да доведат до рак.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
ivanov (преди 7 години)
Рейтинг: 845 | Одобрение: 145
K'de tochno e posocheno lekarstvoto za raka za da ne cheta zialata skychna statia?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама