Левон Хампарцумян: Никой нищо няма да плати допълнително за въвеждането на еврото

02.02.2023 / 15:24 6

кадър бТВ

Никой няма да плати нищо за въвеждането на еврото. Повишаване на цените са вестникарски заглавия. Преминаване от едната до другата валутна система не води до повишаване на цените. Хърватска влезе в Шенген, ще има може би един хубав туристически сезон.

Това обясни финансистът Левон Хампарцумян в Нова Нюз.

"Тенденцията е за повишаване на основните лихви в света. България малко закъснява с това, но ние сме вързани чрез валутния борд. През повишаване на лихвите Централната банка иска да съдейства за потискане на инфлацията. Очаквано е, няма да доведе до някакъв шок. Прави се внимателно – на стъпки", обясни банкерът.

"Ако човек не се чувства уверен за кредит, по-добре да изчака", препоръча Левон Хампарцумян.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
zorkooko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5038 | Одобрение: 848
Абе тоя само простотии ръси - но е компетентен - казаха му по ТВ че ръси глупости - изкуфял
zorkooko
6
0
maximin (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10170 | Одобрение: 1920
Платено мекере!
5
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 327610 | Одобрение: 51060
На този кретен бая са платили за да излиза всеки ден и бръщолеви едни и същи глупости......Значи казва, че ще ни влезе само главичката....Алооу, той рамена няма бе, идиотино.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
0
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20827 | Одобрение: 5412
Рядко противен тип е тоя Хълцук-пърдян.
6
0
хабиби (преди 1 годинa)
Рейтинг: 8154 | Одобрение: 1919
Петли, престанете да наричате този облажил се от приватизацията неграмотен инжИнерин - банкер! Никога не е бил банкер или икономист! Сложиха го на поста, след като продаде Булбанк на Италианците за жълти стотинки! И го изгониха накрая, когато Уникредит Булбанк отписа несъбираеми кредити за милиарди (това е в отчета н банката)! Престанете да цитирате тоя икономически НЕГРАМОТЕН човек, като експерт, какъвто се е доказал, че не е!
5
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 148792 | Одобрение: 28817
Искам да те намеря след въвеждавето на еврото! И да те сложа пак на стола да даваш интервю....И да видя, как ще лижеш и мажеш и ще си въртиш продажния задник за да ни обясняваш, как повишениено на цените е било неизбежно и закономерно....А аз само да замахвам с правата лопата и да те пращя у голата глава! Мръсно комсомолско секретарче от "Кремиковци"!....БолестГняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама