Лидер на европейския пазар затваря врати!

18.11.2021 / 08:40 0

Безпрецедентен интерес на цяла България към разпродажбата на бутикови ориенталски килими в най-големия софийски салон, който предстои да бъде затворен.
Световноизвестната компания за бутикови ориенталски и уникални килими „Килим World“, която е лидер на европейския пазар повече от четиридесет години, реши да затвори всички свои магазини. Наскоро започналата разпродажба вече е в разгара си. Това не само предизвика изненада у гражданите, но и доведе до безпрецедентна шопинг еуфория. Мнозина твърдят, че килимите сега се раздават буквално „безплатно“!
Собственикът на семейната компания „Килим World“, г-н Шахин, заяви със съжаление, че въпреки голямата популярност, той е решил да се оттегли от българския пазар. Като причини за това той посочва нарастващите затруднения по отношение бизнеса с килими, както и липсата на доставки на качествени килими, които са били ръчно изработвани в държавите-производителки.
Той също така заяви, че цените на килимите са се увеличили средно с 80 – 120% през последните 24 месеца, въпреки дългогодишните близки контакти с производителите на килими. Поради всичко това вече е невъзможно да се спази обещанието „най-добри цени и най-високо качество“.
Сега над 10 000 килима ще бъдат разпродадени, което е най-големият шок в историята на българския пазар.
На въпроса дали разпродажбата се отнася само за платежоспособните хора в България, собственикът отговори: „Абсолютно всички килими, които имаме в салона, са с огромни отстъпки. Имаме капацитет да осигурим на всеки интериор избор от топ ориенталски килими. Всички те са уникални и ръчно изработвани дълго време, поради което са изключително качествени. Безупречният дизайн, който предлагаме, ще заинтригува не само любителите на ексклузивни стоки, но и тези, които не са се осмелили да влязат в нашия салон досега. Убеден съм, че сега, благодарение на драстичното намаление на цените, със сигурност всеки ще може да избере мечтания си килим“.
Уникален за българския пазар, салонът „Килим World“, който е разположен в София, шокира купувачите с безпрецедентната си разпродажба. Отстъпката е до 77% за 10 000 изключителни бутикови ретро експоната, но и за модерни килими, подходящи за всеки джоб.   
По време на разговора г-н Шахин посочи, че „Килим World“ наистина скоро ще затвори, но и че килими, които струват милиони, ще намерят своите собственици за много кратко време.
Той добави, че разпродажбата на висококачествени килими е уникално събитие за цяла България, защото не се е случвало дори в страните, които произвеждат килимите.
Тъй като остават още съвсем малко време и все по-малко килими, всички желаещи е добре да се отправят към „Килим World“ възможно най-скоро и да грабнат най-красивите, а в същото време и най-изгодните наличности, за които може да се каже, че са инвестиция за цял живот.
Работно време на салона „Килим World“ в София:
Понеделник – петък от 10:00 до 19:00 ч. и неделя от 11:00 до 17:00 ч.
Килим World
Бул. Андрей Ляпчев 72
Младост 2, София 1784
Тел.:  0876 699 566; 02 4949 333
* публикация
 


Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама