Лидерът на "Възраждане": В бюджета са заложени неизпълними показатели, няма да го подкрепим

03.07.2023 / 17:46 2

Снимка ПП "Възраждане"

Лидерът на наша партия за пореден път привлече вниманието върху себе си с това, което каза. 

"Възраждане“ няма да подкрепи предложението за бюджет за тази година, защото в него са заложени абсолютно невъзможни за изпълнение показатели, каза днес пред журналисти във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, предаде NOVA. 

Като такива той посочи предвидения дефицит от 3 процента и планираните приходи, които, според него, няма как да бъдат реализирани. Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов посочи и планираното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната, пише dunavmost.com.

Лидерът на „Възраждане“ подчерта още, че заявените още през миналата година намерения за съкращаване на администрацията, в настоящото предложение за бюджет напълно липсват. Като проблем той изтъкна и предвидената капиталова програма, която според него е орязана и на практика в страната през следващите 6 месеца нищо няма да се строи. Ако миналата година същият финансов министър не беше раздул свръхразходите и не бяха теглени милиарди левове заеми, сега нямаше да прави опити да спре дълговата спирала, като дърпа ръчната спирачка на българската икономика, посочи Костадинов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Cтамат (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9972 | Одобрение: 3157
[color=#050505]Всичко е чисто, a?! Силвестър е син на Цончо, а Цончо е депутат от Възраждане и е дясна ръка на Костя. По времето на Симеончо, шеф на държавната ирма Златни пясъци е тъщата на Цончо. Фирма Златни пясъци продава на балдъзата на Цончо и на нейна приятелка тризонет. Сестрата на жената на Цончо откупва дела на приятелката си в тризонета. Балдъзата на Цончо прехвърля на жената на Цончо половин тризонет. Продават го и си делят по 200 000 лева. Жената на Цончо дава парите на сина на Цончо (Силвестър), той си купува апартамент и го прехвърля на Цончо и на дъщерята на тъщата на Цончо, която тъща е била шеф на фирма Златни пясъци при Симеончо.[/color]
2
3
cron1 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 80244 | Одобрение: -8726
А ти, можеш ли да направиш по-добър, глупако?! Едва ли, но да лаеш, можеш! Гняв
Марио Кроненберг

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама