Лихва от 3.9% за ипотечен кредит от Алианц Банк

09.01.2017 / 12:32 0

Алианц Банк удължи промоцията по ипотечните кредити. Така до края на м. февруари желаещите да се сдобият с нов дом могат да се възползват от специалната лихва от 3.9% годишно. Максималният размер на кредита, който Алианц Банк предоставя е до 500 000 лева, а максималният срок - 30 години. От Алианц уточниха, че кредитът може да бъде използван както за покупка и строителство на жилищен имот, магазин и офис, така и за рефинансиране на съществуващи заеми в други банки или за покриване на текущи нужди.

В допълнение към атрактивната лихва Алианц Банк се грижи за спокойствието на клиентите си като поема за своя сметка застраховките Имот и Живот за целия срок на кредита. Това спестява на кредитополучателя значителни средства за заплащане на задължителните застраховки, които формират сериозен разход за целия период.

„Раздвижването на пазара на имоти и големия интерес към ипотечните продукти на банката ни мотивира и в първите два месеца на годината да предложим на клиентите си атрактивна оферта за покупка на жилище“ – коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България.

 

При новите условия, за жилищен кредит в размер на 100 000 лева и срок на погасяване 20 години с равни месечни вноски в размер 600.72 лв. при 3.9% плаващ лихвен процент, годишният процент на разходите (ГПР) е 4.13% (с включени разходи и такси за проучване и изготвяне на становище по искането за кредит - 0,25% от размера; за оценка на обезпечението - 120 лева с ДДС; за изготвяне на документи за вписване на ипотека – 135 лева; за годишно обслужване на кредитна карта 40 лева; за SMS известяване – 6 лева; за месечна поддръжка на сметка 1.50 лева). Общата дължима сума е 145 856.76 лева.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама