Лиляна Павлова изригна: Ще съдя медиите, които...

28.01.2018 / 10:19 22

"Взимам съвсем нормална заплата на министър", обяви Лиляна Павлова, на въпрос на водещата, но отказа да разкрие колко точно е тя.

"Ще си търся правата по съдебен ред срещу медиите, които разпространяват фалшиви новини срещу мене. Досега имам осем заведени дела", каза в ефира на предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви министър Лиляна Павлова. Поводът са информации за нейния стандарт на живот.

"В 21 век фалшивите новини могат да доведат до сериозни катаклизми. Опитите за внушение и дискредитиране на една личност, създава нагнетяване и омраза към политиците. Че живеем с много пари. Което е невярно, за мене - също. Масово увеличение на фалшивите новини има напосле каза Павлова. Тя каза още, че живее със своята и със заплата на съпруга си, "както всички българи", но отказа да уточни размера на месечното си възнаграждение на министър, допълва Пик бг. 

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена на икономическия форум в Давос. Сега бяхме там, това е оценка за нас. Лидерите на страните от Западните Балканите казваха "Добре, че е Бойко". Никой не искаше да ги вижда, а сега са обратно в дневния ред", каза Лилна Павлов в коментар за случилото се в Давос.

Павлова коментира и Истанбулската конвенция. "Явно не се направи достатъчен дебат. Тя се превърна в тема с различен ракурс. Явно ще трябвада се поработи още повече. Дали тя ще бъде приета до края на нашето европредседателство зависи от анализите. А не на принципа "кой прочел, кой не прочел", уточни министър Павлова."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
28
4
стефан (преди 2 години)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1417
Не е въпроса в заплатата а защо е мразена от толкова хора. За мен комбинацията от некадърност, самочувствие и липса на критичност е фатална за всеки министър.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама