Линейка закъса в преспите, шофьорът слезе и започна да рине сняг (Снимка)

09.01.2017 / 16:52 1

Снимка: "Булнюз"

Линейка на сирени половин час се опитва да стигне по пешеходната зона на Враца, известна като Пробива, до централната поща в града по сигнал за човек в тежко здравословно състояние, съобщи "Булнюз".

След неколкократни опити да сигнализира на шофьори и пешеходци, че случаят е спешен, екипът от медици най-сетне се добра до пощата. Там се оказа, че около 80-годишен мъж от около час е в безсъзнание. На дядото му станало лошо, свлякъл се е на земята и не е могъл да промълви и дума, пише pik.bg.

По това време районът около пощата бил пълен с хора, които си теглели пенсиите и си плащали сметките. Те веднага сигнализирали на спешния телефон 112, но заради усложнената зимна обстановка линейката се забавила доста.

След като медиците пристигнаха на място, те веднага качиха безпомощния мъж на носилката и го натовариха в линейката. Екипът потегли, но едва след 10 метра се наложи да спре. Причината бе, че нямаше как да премине по центъра, защото рампата на стълбите пред бившето кино Коларов била изчистена достатъчно добре. Видял се в безизходица, шофьорът на линейката слезе от автомобила, взе лопата и започна сам да рине снега.

Тази гледка втрещи събралите се на мястото хора, които започнаха да коментират положението в което се намира Враца и държавата ни… 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43763 | Одобрение: -422
Тя работата с изриване на само на сняг няма да стане, трябва ония в парламента да се изринат в Белене !:devil:
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама