Лондон ще публикува документи със стратегията си за Brexit

13.08.2017 / 10:38 1

Британското правителство ще публикува серия от документи относно стратегията си за Brexit, започвайки от тази седмица преди третия кръг преговори с Брюксел в края на август, предаде ДПА, цитирана от БТА и Нова. 

Документите ще са важна следваща стъпка към излизането от Европейския съюз, за което британският народ гласува миналата година.

Един от текстовете ще бъде за бъдещата граница между Северна Ирландия и Република Ирландия на фона на страховете в Дъблин, че връщане на "твърдата" граница може да доведе до икономически загуби и да спъне мирния процес в Северна Ирландия.

Следващ набор от документи ще бъде публикуван преди срещата на Европейския съвет през октомври, когато евролидерите се очаква да решат дали има достатъчно напредък в преговорите с Лондон, за да започнат обсъждания за бъдещите отношения между ЕС и Обединеното кралство.

Преговорите между Лондон и Брюксел, които започнаха през юни, досега не са довели до никакви конкретни резултати. Брюксел отказва да води преговори за бъдещите отношения с Лондон, докато не бъдат уредени непосредствените проблеми, свързани с британското напускане, включително "сметката по развода".

Според източници от британското министерство за Brexit обаче двете теми са неразривно свързани. Следващият кръг от преговорите се очаква да започне на 28 август.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
kris (преди 11 месеца)
Рейтинг: 128634 | Одобрение: 47889
Стратегията е ясна......Излизане от педерасткия бар , с минимални поражения на ануса.......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама