Лора Георгиева разказа на чаша вино защо синоптиците "лъжат" и какво правят по цял ден на работа

10.07.2024 / 20:52 0

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева тази вечер е домакин в "Черешката на тортата". Красавицата заложи на рибно меню, като не малка част от продуктите си ги донесе от слънчева Варна. 

Разбира се, няма как да си на гости на синоптик, да си пийваш бяло вино и да не попиташ как така синоптиците все не познават какво точно ще е времето. 

Времето няма как да бъде на 100% предвидено. Случват се доста динамични процеси и истината е, че никоя прогноза отвъд няколко дни напред, няма как да бъде точна. Има много хора, които ме питат какво съм се правила на много заета и изморена. Мислят си, че като си кажа прогнозата за 30 секунди, работата ми е приключила. Но аз стоя в телевизията не по-малко от 5 часа, пиша си текста, гледам карти, търся събития по целия свят, свързани с времето, за да кажа всяка вечер нещо интересно на зрителите. Така че не казват времето на 30 секунди, разказа Георгиева.

Аз не съм искала да ставам синоптичка. Завършила съм журналистика и започнах от спортните новини. После предаване съм водила. Винаги съм се чудила тези момичета защо водят времето. Така че никога не казвай никога. Доста време бях извън телевизията, за да се грижа за дъщеря ми. В един момент поисках да се върна на екрана. В този момент Нова тв си търсиха синоптичка и първоначално ми казаха, че не ставам, защото съм била много сериозна за тази работа, разказа тя. 

Но после ме повикаха и така вече две години казвам времето, посочи тя. 

 

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама