Лорер лепна нов прякор на Борисов

12.11.2022 / 11:16 5

Кадър БТВ

Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато не смени ръководството си, декларира Лорер.

Даниел Лорер сравни лидера на ГЕРБ с Нострадамус - посланията му са такива, че могат всякак да се тълкуват от интерпретатори

Правим това, което кажем, изпълняваме обещанията си към избирателите и коалиция с ГЕРБ няма да правим, заяви Даниел Лорер, депутат от "Продължаваме промяната".

Нямаме им доверие. Те правят, каквото им каже лидерът Бойко Борисов, а то сутрин е едно, вечер - друго. Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато не смени ръководството си, декларира Лорер.

Той на няколко пъти сравни Борисов с Нострадамус в смисъл, че никой не можел да разбере какво казва и всеки може да си интерпретира думите му по свое си разбиране.

"Продължаваме промяната" има "куп различия в чували" с ГЕРБ - чували с хартиени бюлетини, с кредити от Българската банка за развитие, чували с магистрали и язовири, разкри още Даниел Лорер.


Лорер каза, че не очаква ГЕРБ да успее да състави правителство с първия мандат, защото не може да се коалира с естествените си партньори ДПС и "Възраждане", с които заедно свалиха от власт редовния кабинет на "Продължаваме промяната", предаде Епицентър.

Добави, че неговата партия е готова да опита да състави кабинет с втория мандат на базата на ясна програма без да я съгласува с ГЕРБ и без да търси тяхната подкрепа.

"Докато ние се занимаваме с интерпретации какво е казал Пророкът, служебното правителство се занимава с реставрация на предишното управление - на хора от миналото и на механизмите, които искахме да премахнем", подчерта той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
cron1 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 54147 | Одобрение: 1382
Най-добрият прякор за тиквата е Пинокио! Но ако наистина беше Пинокио, досега носът му да е дълъг повече от километър...Ухилен
Марио Кроненберг
2
1
Нане (преди 6 месеца)
Рейтинг: 25144 | Одобрение: 4064
Лемур от къде го настаниха в парламента.Казарма в израел кога стана политик у нас клетва в чужда държава.
11
6
makeo (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
Лорер е чифут. Не му е нужен прякор. Чифут говори достатъчно и всичко. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
5
5
Серж (преди 6 месеца)
Рейтинг: 96882 | Одобрение: 16282
Еврейският шпионин на Кирчо и Кокорчо, какви прякори ще измисли? Чук и ГеЙ, може би?....Болест А на себе си?...Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама