Love Wines? за първи път във Варна! За любителите на качествени вина "Winebox Portfolio Tasting" идва в "Рапонги" на 23 март

16.03.2019 / 14:19 0

Портфолиото на "Winebox" идва за първи път в морската столица на България - Варна!

Повече от 100 вина - бели и червени, десертни, розе, просеко, кава и шампанско ще изпълнят атмосферата на магнетичното Rappongi в град Варна на 23 Март, където ще се съберат винолюбители и професионалисти от винената индустрия. Събитието ще ви срещне с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино.

В него ще се докоснете до различни винени сортове и стилове. Ще откриете селекция от най-добрите вина от всяка изба, и ще научите всичко, което ви интересува за тях. Ще има над 100 отворени френски, италиански, испански вина, вина от Германия, Южна Африка, Нова Зеландия, Чили и Аржентина, вина от едни от най-реномираните имена от световната винена сцена.

"Уайнбокс" е водеща фирма-вносител и официален представител за българския пазар на повече от 30 световни изби от Франция, Италия, Испания, Чили, Аржентина, Нова Зеландия и Южна Африка. В портфолиото на компанията присъстват едни от най-популярните, успешни и разпознаваеми международни брандове, сред които Champagne Taittinger /Шампан Тетанже/, Chateau Minuty /Шато Минюти/, Georges Duboeuf /Жорж Дюбьоф/, Bouchard Pere et Fils /Бушар Пер е Фис/, Vina Errazuriz /Виня Ерасурис/, Trapiche /Трапиче/ и още....

"Уайнбокс" предлага своите продукти на национално ниво, с насоченост в канал Хотели- Ресторанти- Кафета и в специализирани магазини. Успешно работи с частни и корпоративни клиенти, с индивидуално отношение към всеки един клиент.   

"Уайнбокс" организира винени вечери, дегустации, майсторски класове, собствено винено изложение – Уайнбокс Портфолио Тейстинг (четвъртото издание е във Варна, на 23 март) и частни посещения на изби от портфолиото на компанията.

Представители от световни изби и организаторите Ви очакват! Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина.  

БИЛЕТ ЗА ВХОД

Какво включва билетът за вход:

Вход/достъп до Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019

Подарък чаша за вино

Бутилка минерална вода  

Молив и Дегустационен тефтер       

Дегустация на всички вина

Цена ранно закупуване онлайн до 18 март: 20 лв

Цена закупуване в деня на събитието: 25 лв   

Адрес на компанията:

Уайнбокс ЕООД

гр. София, 1220

ул. "Илиенско шосе" № 3

Логистичен център "Рожен"

Консултации и въпроси от клиенти:       

Моб.: + 359 898 630 660

E-mail: office@winebox.bg ; svetla@winebox.bg

www.winebox.bg/

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама