Любимият на убитата Андрея призова България "да се събуди от вечния си сън"

18.01.2020 / 18:21 52

Голямата любов на брутално убитата във врачанското село Галиче Андрея разтърси мрежата с прочувствен пост. Мирослав Илиев написа силни думи за зверствата, които стават в цялата страна.

Блиц припомня, че преди време пък се появиха снимки, които показаха каква голяма любов е царяла между него и брутално закланата и изнасилена девойка.

Днес пък стана ясно защо момичето се е върнало във врачанското село Галиче, където намери смъртта си.Ето какво написа самият Мирослав в личния си фейсбук профил (споделяме думите му без редакторска намеса), пише Блиц:

БЪЛГАРИО, СЪБОДИ СЕ ОТ ВЕЧНИЯ ТИ СЪН! СЪБОДИ СЕ И ВИЖ, ОТНОВО ПРОЛИВАТ КРЪВТА ТИ, А НИЕ СТОИМ НАСТРАНА И КРОТКО ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ БЕЗМИЛОСТЕН АКТ ВЪРХУ НЕВИННИ ХОРА.

Колко струва един човешки живот? Колко струва живота на сестра ни, на жена ни? На майка ни и баща ни ? Какво бихте дали да ги върнем ? Всичко.. нали ? А можем ли наистина да ги върнем? За съжаление отговорите са толкова тежки, колкото и самите въпроси!

Живеем в общество, в което убийствата са се превърнали в ежедневна сензация. И сякаш сензация, но ако се замислим може би са вече „нормални” неща, които слушаме по новините и по радиото. 

Първите страници на вестниците са залети от гнусни, пошли и безкомпромисни клюки, които изразяват уж съчувствие, но само привидно. Криворазбраната „истина” се разнася от уста на уста и става повод за още по-безкомпромисни клюки. 

Медиите, превърнали се в корумпирани хрътки разнищват не престъпленията, а пострадалото семейство. Основната им функция в такива ситуации, а именно да дават превес за подобни случай, се е изгубила някъде по трасето.

Убийците си стоят на свобода, разхождащи се спокойно по улиците, вероятно чудейки се коя да е следващата им жертва.. на кого да съсипят живота.. кое семейство да почернят и хвърлят в мрака. Може би следващо е съседското момиче, което се прибира от училище втора смяна. Може да е жената, работеща вечерта, за да гледа децата си през деня. 

А може и да е бащата, който рано сутрин преди изгрев слънце е тръгнал с колелото на работа, за да издържа семейството си.. Може да е бабата , която си спи спокойно в дома си на село. Може и да бъдеш ТИ следващия .. Тези убийци чакат зад ъгъла .. чакат без страх и без мисъл. Задаваме си въпроса „Как да се предпазим?” .

Оковите, които носим със себе си са окови на страха, на корупция, на беззаконие, на социална несправедливост. Тези окови ги носим цял живот като роби, които не заслужават спокойствие.

Убийците, извършили убийство на непълнолетна възраст си остават убийци, нали ? Унищожили освен жертвата, но и семейството й, те се ползват с „привилегията” да бъдат съдени с по-леки присъди. Съдиите разглеждат тези индивиди не по това, което са извършили, а по-възрастта им.. Това правилно ли е мили съграждани? Правилно ли е след 10/12 години убиецът да излезе на свобода и да продължи „мисията си” да убива невинни хора и да СЪЗДАВА НОВО ПОКОЛЕНИЕ УБИЙЦИ ? Само защото убиецът е на 17 години заслужава ли по-лека присъда? НЕ, всички убийци заслужават доживотна присъда без право на замяна!!!

Нека променим закона за непълнолетните убийци и да защитим семействата и сецата си. Нека счупим оковите и да предотвратим убийствата на близките ни. Човешкият живот не струва 12 години, той струва всичко !!!

Създадена е подписка , с която можем да променим закона за непълнолетните убийци , а именно да бъдат съдени като пълнолетни с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА.

Всеки който се е заел да разпространява подписката за промяна на закона за непълнолетните убийци нека се свърже с мен на лично съобщение.

ВЕЧЕН ПОКОИ ЛЮБОВ МОЯ, ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!!!!!!!!!“.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
хризантема (преди 5 месеца)
Рейтинг: 23 | Одобрение: 3
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Мафиотската система на управление произвежда човешки боклук, който убива "цветята". Само заедно отвън и вътре можем да освободим България. [/font][font=Helvetica, Arial, sans-serif]http://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/%d1%81%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5/?fbclid=IwAR3r9w-70Q05aLZdTdsGG7z-yXlFJy7g1zYQWxn3JRSDxgpvJU24nJvB95U[/font]
4
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Така е болен си, ама не взема мерки семейството ти.Ухилен
3
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Болна ти е психиката. Шизофренична албанска шматка.УхиленУхиленУхилен
4
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Луд бързо в леглото, че идва санитаря с електрошока.Ухилен
4
1
pirat (преди 5 месеца)
Рейтинг: 9245 | Одобрение: 2185
Фесоглавецо тъп,чудя се кога Петел ще изтрие фашисткия ти профил?Освен явните шизофренични напъни на болният ти мозък,ясно прозират фашистки лозунги,които са недопустими в нашето общество!
3
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Ами явно те боли и си измисляш глупости. Албански шизофреникУхиленУхиленУхилен
4
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Затова скоро отиваш в канала , скоропостижно.Ухилен
4
1
Чичо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
На себе си го казваш. Това е от болестта.УхиленУхиленУхилен
7
2
Tито (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14829 | Одобрение: 1849
Не, ''дори'', ти си такъв! Лошото е , че заболяването прогресира и скоро ще те връзват за леглото и няма да можеш да пишеш тук, което истински ме натъжава. Свикнах с простотията и ще ми липсва. Няма друг такъв клоун като теб, да ни забавлява.
4
1
Tито (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14829 | Одобрение: 1849
И това го казва , лудия от ''Карлуково'', чиято професия е, да сглобява щипки за простиране и да плете мартенициУхиленУхиленУхилен
6
1
robotron2000 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 28513 | Одобрение: 5648
Няма, няма да се събуди :errm: превръщаме се в боклучава държава, боклука на европа... няма ли още боклук и от света да се заринем до шиите в него за да ни е гот...:wassat: България и българите умряха с онези българи дето яздиха коне и рязаха глави, после си правиха чаши от византийски императори от тях!!
8
1
Partizanin (преди 5 месеца)
Рейтинг: 13406 | Одобрение: 3146
Ще се "събудим", ама първо ще избием чумавите прасета от НС и МС. От там започва основния проблем, законодателната и изпълнителната власт. После, след като ги евтанизираме, ще изгоним НПО-тата от страната ни, но с огън ще ги изгоним, защото още през средновековието е доказано, че злини се гонят и унищожават само с огън....
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама