Любимо лице от Нова телевизия разкри нещо много лично. Водещият призна, че… (снимки)

19.05.2019 / 12:44 2

Снимки: фейсбук

Едно от любимите и емблематични лице на Нова телевизия Богомил Грозен издаде тайни от кухнята на личния си живот. Водещият на новините пусна снимки от вечеря със сина си във фейсбук.

Той признава, че това е една от най-романтичните вечери, които някога е имал. Грозев добавя, че детето му го е изненадало по-най-уникалният възможен начин, а именно с високите оценки, които е изкарал на матурите. Ето какво точно написа той:


„Най-романтичната вечеря, която някога съм имал. И то в Париж (е, @malkiaparis ). Този малък човек ме изненада уникално с три 6-ци и една 5-ца на матурите. Ами.... ще яде и десерт . Наздраве от нас и прекрасния Пловдив. Ние подготвяме нещо невероятно в този красив град, което се нарича Завръщане филм - Reunion the movie и ще "оживее" в края на 2019 година. Прекрасна вечер от нас!“
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
29
ДИВАКА (преди 1 месец)
Рейтинг: 27185 | Одобрение: -3825
Е БОГОМИЛ НЕ Е ТОЛКОВА ГРОЗЕН..НА МЕН ДАЖЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН..НЕ ОБИЖДАЙТЕ ЧОВЕКА ПРОСТИ КОКОШ ЦИЦИ... ИзплезванеУсмивкаУхилен
11
8
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 67065 | Одобрение: -46680

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама