Любо Ганев: Убивал ли съм хора, какъв агент съм бил? Взимах 500-600 лева, да докладвам кой пие ракия ли?

25.01.2015 / 19:01 5

"Изненада ме неприятно новината, че съм бил агент на ДС. Никой не е идвал при мен да ми казва какво да правя. Убивал ли съм някой? Разбрах, че съм бил във военно контраразузнаване", каза спортистът Любо Ганев пред Би Ти Ви от Малайзия.

"Никой не е идвал при мен да ме търси за каквото и да е. Какъв агент мога да съм на 22 години, какво да докладвам, кой е пил чаша ракия. Пари съм взимал около 500-600 лева, не съм направил на никой нищо лошо", каза Любо Ганев. Той обаче отказа да каже тези пари дали са му давани като офицер от ДС, пише Пик.

"На никой не съм направил нищо лошо, нека някой да каже, че си е загубил жилището заради мен", каза Ганев. Той се бе опънал полугол в хотелската си стая, което вбеси водещия. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Кубрат (преди 9 години)
Рейтинг: 272 | Одобрение: 42
Ние сме много малка държава. Смее ли някой да каже че в рода му не е имало ДС по своя или чужда воля. Не ревете това го има в цял свят.Най- главният въпрос е кой си ляга спокоен стига да познава съвестта. Пък един ден всеки си плаща..........
4
2
kris (преди 9 години)
Рейтинг: 340329 | Одобрение: 54669
не е тайна , че доста българи душеха и кодошеха под прикритие........"сигурността на държавата" всъщност беше грижа за сигурността на комунистическия елит......много хора пострадахме , само защото изразявахме мнението си , а принципа - критика и самокритика се изопачаваше само в самокритика.....а такива като тоя не убиваха наистина .....те убиваха бъдещето на хората......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
2
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Прасе под формата на стълб по който не тече ток а сланина :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама