МБАЛ „Св. Анна“ получи приза „Болница на 2019 година“ в национална класация

05.04.2019 / 16:35 2

МБАЛ „Св. Анна“ получи приза „Болница на 2019 година“ в Националната кампания „Достойните лекари“ 2019, за който се състезаваха над 200 от водещите лечебни заведения в страната.

Инициативата се провежда за трета поредна година при огромен интерес, като за първи път в рамките на кампанията се връчва и приз за болница, ползваща се с най-голямо доверие сред пациентите.

Над 10 000 души са дали вота си за медици и лечебни заведения чрез онлайн гласуване в периода 18 март – 3 април.

Категоричен фаворит в гласуването сред над 500 лекари с различни медицински профили пък е д-р Станислав Славчев – специалист акушер-гинеколог в МБАЛ „Св. Анна“. Той има 11 години стаж като спешен медик, от 2009 година до момента е част от екипа на клиниката по гинекология в болницата, а знанията си предава на бъдещите студенти като асистент към Катедрата по Акушерство и гинекология в Медицински университет – Варна. Д-р Славчев получи наградата си днес от организаторите на гласуването и благодари на ръководството на болницата, на колегите си и на пацентите за даденото доверие и подкрепа.

Призът на болницата приеха от д-р Калоян Бакалов, дългогодишен началник на Спешния център в МБАЛ „Св. Анна“ и старшата сестра на спешното отделене Мари Симонян.

„Няма как да не сме признателни за доверието и високата оценка. На тази награда в МБАЛ „СВ. Анна - Варна“ най-много й отива да я получат колегите от спешния център, тъй като това е спешната болнца на Североизточна България, коментира изпълнителният директор на здравното заведение д-р Красимир Петров.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Oblak (преди 4 години)
Рейтинг: 843 | Одобрение: 278
Бъдете здрави и много успешни! Благодарим Ви за грижите и професионализма!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама